Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Billkoy1
No to tak czemu to jest nielegalne?
|
Nie mozna grac czyims kontem. To co zrobiles nazywa sie "acc trading" i jest karalne miesiecznym banem + ostrzezeniem o kasacji konta.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Billkoy1
I on nie ma rk tylko moze sobie nowy zamowic. I czy mozna to jakos sprawdzic? Np. jest to gdzies zapisane co zostalo kiupione dla tego konta na tibia.com?
|
Rzeczywiscie, nie doczytalam. Jedyna mozliwosc zeby Cie shackowal to taka, ze kupi nowego recka, przysla mu do domu i Cie shackuje. Niestety nie masz mozliwosci sprawdzenia co zostalo zakupione na Twoje konto, oprocz czasu premium.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ryrusek
Cześć, jestem tu od dzisiaj.
Mam pytanko:
Dzisiaj mam zamiar kupic postac na allegro, ale boje sie ze zostanie shakowana i kasa pojdzie w bloto.
Slyszalem ze mozna zmienic r keya i dzieki temu poradnikowi wiem co i jak, ale czy da sie kase wyslac np. w zlotowkach ? Jest tam mozliwosc zmiany waluty chyba.Z gory dziekuje za odpowiedz. Pozdro for all.
|
Kupowanie postaci na allegro jest nielegalne. I jak zostaniesz shackowany to nikt Ci nie pomoze (allegro jako serwis umywa od tego rece). Kase przelicza na zlotowki i przelewa im. Tak wiec sie nie martw, nie musisz zamieniac kasy na euro, zrobi sie to automatycznie.