Zobacz pojedynczy post
stary 28-06-2009, 19:24   #123
Fureyka
Chica mala

Fureyka's Avatar

Data dołączenia: 01 10 2006
Lokacja: España

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Billkoy1 Pokaż post
No to tak czemu to jest nielegalne?
Nie mozna grac czyims kontem. To co zrobiles nazywa sie "acc trading" i jest karalne miesiecznym banem + ostrzezeniem o kasacji konta.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Billkoy1 Pokaż post
I on nie ma rk tylko moze sobie nowy zamowic. I czy mozna to jakos sprawdzic? Np. jest to gdzies zapisane co zostalo kiupione dla tego konta na tibia.com?
Rzeczywiscie, nie doczytalam. Jedyna mozliwosc zeby Cie shackowal to taka, ze kupi nowego recka, przysla mu do domu i Cie shackuje. Niestety nie masz mozliwosci sprawdzenia co zostalo zakupione na Twoje konto, oprocz czasu premium.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ryrusek Pokaż post
Cześć, jestem tu od dzisiaj.
Mam pytanko:
Dzisiaj mam zamiar kupic postac na allegro, ale boje sie ze zostanie shakowana i kasa pojdzie w bloto.
Slyszalem ze mozna zmienic r keya i dzieki temu poradnikowi wiem co i jak, ale czy da sie kase wyslac np. w zlotowkach ? Jest tam mozliwosc zmiany waluty chyba.Z gory dziekuje za odpowiedz. Pozdro for all.
Kupowanie postaci na allegro jest nielegalne. I jak zostaniesz shackowany to nikt Ci nie pomoze (allegro jako serwis umywa od tego rece). Kase przelicza na zlotowki i przelewa im. Tak wiec sie nie martw, nie musisz zamieniac kasy na euro, zrobi sie to automatycznie.

Polska supported fansite!
Newsy, forum, download, poradniki, kalkulatory, analizator serwer loga, występowanie bossów i wiele innych!

Ostatnio edytowany przez Fureyka - 28-06-2009 o 19:28.
Fureyka jest offline   Odpowiedz z Cytatem