Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Colo_2006
Ja bym tu nie wyciągał sprawy Przemyśla w którym codziennie dochodzi do bójek bojówek tych klubów, święta wojna tak jak w Krakowie.
|
Ja jestem z Przemyśla i mam szalik Wisły xD Wisi mi Polonia i Czuwaj. Zresztą i tak każdy jest za kimś tylko dlatego, że mieszka w danym miejscu.
Do tych bójek nie dochodzi konkretnie w Przemyślu, takie większe to na odludziach, jak Bełwin. Chociaż wczoraj była akcja, ale to nic konkretnego.
Nic tylko nakręcić u nas kolejną część Hooligan'sów.
Jeśli już wspomniałeś o policjii, to ona zaatakowała kibiców w Przemyślu, nie odwrtonie... Kryminalna cykała zdjęcia przed wszystkim, a później pałkerzy sami wyskoczyli
Zresztą, kto by w innym przypadku śpiewał "ty KURWO zostaw kibica!"?
Wszystko w tym przypadku było winą prezydenta, mógł np. nie wpuścić tylko kibiców Czuwaju i byłby spokój, bo oni się nawet nie stawiali, a do tego było ich duuuuuuuuuuuużo mniej.
Śmiesznie było zobaczyć akcję rodem z filmu, gdzie wszędzie jest policja, zablokowane są mosty, przechodnie są pytanie gdzie idą, skąd wracają itp. itd.
Armatka wodna NIKOGO nie oblała
Swoją drogą Polonia ma już sto lat, a to dużo, bo np. taka Wisła, która od zawsze była jednym z najlepszych (jeśli nie całkiem najlepszym) klubem w Polsce istnieje o tylko 3 lata dłużej. Niestety, świadczy to źle o Przemyślu, który przez tak długi czas nie zdołał się wybić, a istnieje dłużej od ległej... Jednak wojna dużo zrobiła, podział miasta itp, a teraz się smieją, że mamy dwie stacje kolejowe obok siebie xD