Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Miszczu
Dla mnie Ty jesteś głupi.
|
Okej, mogę być dla Ciebie głupi.
Cytuj:
Obrażasz religie dla której ludzie byli gotowi poświęcic życie ,może w imię ideałów lub Boga którego może nie ma ale to niczego nie zmienia.
|
Oddawanie życia z powodu wpojonej z góry "prawdy" jest conajmniej głupie (ba, sama wiara we wpojoną z góry prawdę jest conajmniej głupia. Jakbym Ci wciskał - razem z połową otoczenia i szkołą - od wczesnego dzieciństwa, że pokemony istnieją, ale są niewidzialne, też byś w to teraz wierzył - bo nie myślisz). Nie widzę nic złego w obrażaniu głupców.
Cytuj:
Smutne musi byc twoje życie skoro nic nie wierzysz i jeszcze wyśmiewasz się z innych religii.
|
Dlaczego?
Cytuj:
Chociaż znając życie oczywiście komunię świętą przyjąłeś bo w końcu prezenty piechotą nie chodzą ,i ślub też weźmiesz kościelny gdyż tak wypada.
|
Komunię przyjąłem, bo zostałem w wierze katolickiej wychowany. Miałem osiem czy dziewięć lat, w tym wieku człowiek jeszcze nie myśli. Ślubu kościelnego nie wezmę, gdyż mam w d*pie, co wypada.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zegar_muminka
Dobrze powiedziane. On nie wierzy w nic, bo pieniądze go zaślepiają i one są jego bogiem.
|
Skąd ten wniosek? Bo jak na razie jest to slogan wyciągnięty z d*py i rzucony na wiatr. Pieniądze nie są dla mnie ważne dopóki mam za co żyć... chyba, że udowodnisz mi, że jest inaczej.