Temat: Serwer Only Harmonia
Zobacz pojedynczy post
stary 30-06-2009, 03:22   #29604
ignas1415
Użytkownik forum

Data dołączenia: 07 07 2007
Lokacja: Sieradz

Imię: Malutenka
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 110
Skille: b.d
Poziom mag.: bd
Domyślny Ehh ...

Patrze na te wasze zdjecia i się dziwie jak mogłem grać w takie cos jak "Tibia" co to woogole jest Tibia? Pomysleliscie?. Według mnie ta wasza ulubiona gra to zjadacz czasu i zycia prywatnego... Jak wy kur... mozecie naparzać w to dzień i noc? Ja rozumiem wy wolicie iść na dyskoteke w Thais? hmm? A może w 18 urodziny nie bedziecie sie cieszyć tylko kolegą z gildi urzadzicie imprezke w guild housie hmm... Bardzo ciekawe są te moje przemyślenia oczywiscie nie kieruje ich do wszystkich graczy bo sa i Ci "normalni" którzy potrafia czerpac z tej gry przyjemnosc (chociaż nie wiem jak oni to robia bo to nie możliwe ta gra jest zbyt zrytaaa na dekiel!!) Popatrzcie jaki jest Cipsoft krótka definicja z mojego słownika - Banda idiotów, ktorzy nie potrafia słuchać ludzi. Ludzie ktorzy pierw cos robia dobrze przy czym po jakims czasie spier.... to totalnie, czy nie mozna bylo by wyrownać tego wszystkiego to nie jest wielki problem, i jeszcze jedno gry ja zaczynalem to bym tego o tej grze nie powiedzial bo wtedy przyznam ta gra miala ten klimat, a teraz jakies kurww... syzoryki? Roboty? co to ma byc woogole kur... to sie nie trzyma klimatow ktore byly kiedys urzymywane, Tibia coraz bardziej przypomina OTS. Ja pozdrawiam wszystkich i pamietajcie wakacje sa poto by cieszyc sie zyciem a nie zaszywac w zasranym po brzegi domu. Piłka nożna, koszykówka, siatkówka, siłownia nie szkodzi weźcie to pod uwage Bo z tych osob ktore znam i graja one w tibie to gdy wyjda z domu NAPIER.... tylko o jednym zgadnijcie o czym?
Napisze jeszcze kiedys.
ignas1415 jest offline   Odpowiedz z Cytatem