Zobacz pojedynczy post
stary 30-06-2009, 15:13   #2999
Pomocnik Astona
Użytkownik Forum

Pomocnik Astona's Avatar

Data dołączenia: 06 08 2006
Lokacja: J-bie

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez rufuseq Pokaż post
Do gościa co tu robi burdel.
1. Na jakiej podstawie uważasz że mam "zryte pod beretem"?
2. Ciesze się że mi zazdrościsz, bo wiem że masz czego zazdrościć, zarówno w rl jak i w grze.
3. Hm uważasz że gram codziennie? Zobacz kiedy grałem wcześniej zanim napisałem posta, o jak to napisałeś "fascynującym przeżyciu".
4. Marnuje czas? Czy robienie czegoś co sprawia mi przyjemność i satysfakcje i poniekąd jakieś korzyści to marnowanie czasu?
5. Na jakiej podstawie sądzisz że mam tylko w Tibii takie przeżycia? Kumple czy coś?
6. Może dorosnę i zrozumiem co? Że weszło dziecko, robi burdel, jest z tego zadowolone mimo że, inni ludzie (posty pod moja pierwszą odpowiedzią) uważają, że to coś z Tobą jest nie ze mną, bo jak widzę nie popiera Cie tu nikt? Już to zrozumiałem, nie muszę dorastać żeby coś zrozumieć.
7. Nie, nie jest tylko internet. Przedtym zanim grałem siedziałem 3-4 godziny z gośćmi na dworze był moje imieniny, wcześniej robiłem coś na działce, a wieczorem co jak Adam napisał, była burza więc grałem, bo sprawia mi to przyjemność i satysfakcje.
Pozdro

Brawo Adam, jesteś intelektualną nadzieją
1.Po Twoich inteligentnych wypowiedziach
2.No gratuluje, że masz takie poczucie humoru
3.Nic nie pisałem o codziennej grze ; ) - czytanie ze zrozumieniem się kłania (3 klasa podstawówki ? )
4.Jak Tibia sprawia Ci 'przyjemność' to POZDRO 600
5.Na podstawie tego, że jak byś miał ciekawsze to TAKA rzecz nie była by dla Ciebie przeżyciem ... bo to na prawdę żałosne, że jarasz się pikselami nazywając je 'przezyciem - -olaboga-
6.Masz jakieś kompleksy związane z 'burdelem", że je powtarzasz ? Pisząc dzieciak czujesz się lepszy i starszy nie ? (spinka w necie musi być )
Zgadnij dla czego tak uważają ? bo mają takie same wartości jak Ty, czyli znikome ; ) - tibia żondzi
7.Mało mnie interesuje to co robisz ; ) - napisz o tym bloga dla tibijczyków i pochwal się ile wypiłeś etc.

rzyczem ci powocenia w tej krze
21:18 Cesar Vajo [97]: nie nie mam o czym gadac z takim idiotom ;/ seee yaaaaa <IGnoRE>

QUESTI DUI COLORI PER SEMPRE! FORZA JUVE BIANCONERI!

Jedno Serce !
Jedno Bicie !
Juventus Turyn !
Ponad Zycie !
Pomocnik Astona jest offline   Odpowiedz z Cytatem