Zobacz pojedynczy post
stary 30-06-2009, 16:04   #3003
rufuseq
Użytkownik Forum

rufuseq's Avatar

Data dołączenia: 07 10 2007
Lokacja: Bełchatów

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Olympa
Poziom: 239
Skille: 109+6eq
Poziom mag.: 26
rufuseq ma numer GG Ci co mają znać znaj
Domyślny

Gościu, którego wszyscy uważają za idiotę w tym temacie:
1. Ja wiem, że są inteligentne ale debil tego nie dostrzega i będzie się wszystkiego chwytał aby nie utonąć.
2. No, mi się podoba moje poczucie humoru ale przypomne Ci że to temat do komentowania zdjęć a nie mojego poczucia humoru, he?
3. Więc sprawdź kiedy wcześniej grałem skoro uwazasz że gram za często?
4. Jakby mi nie sprawiała ta gra przyjemności to po co miałbym grać? Dla cyferek? Fajnie jest chyba robić co się lubi nieprawdaż?
5. Napisałem tu o "przeżyciu" wgrze podczas huntu, jedno z fajniejszych i śmieszniejszych, przynajmniej dla tych którzy byli wtedy na vt.
6. Tak mam kompleks taki jeden, mianowicie bardzo mnie porusza osoba która pisze cos aby zwócić na siebie uwagę innych ludzi, próbując robić z kogoś idiotę a w rezultacie robiąc z siebie. Co do napinki to chyba Ty zacząłeś tu pisać nie?
7. Ojejku maja znikome wartości, na prawdę. A może uważają Ciebie za znikomo inteligentnego? A i czemu przeczysz sam sobie? Skoro mało Cię interesuje co robie to czemu piszesz "A co tylko w domu jest internet ;d ? eheuheuehue ?"? To chyba jest pytanie więc Ci odpowiedziałem, chyba że znak '?' służy do czegoś innego?
'rzyczem ci powocenia w tej krze ' - pokazałeś swoją inteligencje, brawo Tak, dostrzegam tu ironie, ale troche Cię ona pogrązyła zamiast mnie
pozdro

#Siemek
Fajny ss, chyba skądś go znam :>
#Alden
Ty też czasem możesz się odezwać
korzeń: (12:55)
"Twoja truskaweczka chce byc dzis w Twoim truskawkowym snie, moje cialo jest jak miazsz i pragnie abys wzial je do ust"

"...niestety wszystko ma swoje wady, zalety"

Ostatnio edytowany przez rufuseq - 30-06-2009 o 16:08.
rufuseq jest offline   Odpowiedz z Cytatem