Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Indyk19
Chyba na co stac jego bota, popierdolilo was z tym calym botem, co to kurwa za wojny gdzie wygrywa ten kto lepiej ustawi bota? W obecnej tibii nie ma czegos takiego jak pvp.
@Leszczu
Pamietasz jak z 3 lata temu Tobie, Troy i Damoonowi zwialem z greenshore? Sami sie potrapowaliscie potami, wtedy mozna bylo mowic o pvp, gdybym teraz uciekal przed wami to bym padl w ulamek sekundy...by elfbot. Nie gram juz, ale czasem patrze na forum, jak to fajnie sie tyracie, najczesciej z Sua, tracac wolne wieczory czy popoludnia. Piszecie ciagle o tym samym, rownie dobrze mozna przeczytac 2-3 strony tego tematu, zeby znac kazde słowo z 40 stron tego watku. Czesc
|
hehe ale tutaj anonimowe napinacze lubia sie chwalic ze maja pvp....bot-pvp bo teraz o pvpv nawet myslec niemozna
@maku89
e tam wlansie to jest zajebiste ze ja jak moge to jestem na akcjach,jak juz masi ide w defa i dzownia po ludzi dopiero wiadomoze pojde innym charem jak wiele razy

ost bylem na svg tez

a zo tz mnie ludzie neiwidza jest fajne bo pozneij moga sie napinac na forum i jest z czego sie posmiac z mastah pvp