Zobacz pojedynczy post
stary 13-02-2005, 18:58   #138
Aventia
Guest

Smutny untitled ;]

Heh, genialny temat, mozna sie przynajmniej posmiac. Z drugiej strony bardzo mi smutno, kiedy sobie pomysle, ze to wlasnie polakow nazywa sie najczesciej "noobami". Wlasnie takie osoby zepsuly nam reputacje... Ostatnio stalam sobie pod depo i "podsluchalam" rozmowe dwoch szwedow... Chodzilo w niej mniej wiecej o to, ze wszyscy polacy to tzw. "nooby". Ech, trudno, szkoda tylko, ze wiekszosc tibijczykow tak mysli...
A teraz napisze cos, co zupelnie nie zgadza sie z tym, co napisalam powyzej. xD Mianowicie:
Dzisiaj dostalam od kolezanki taka wiadomosc na gg:
Ewcia (17:05)
tylko wczesniej mielismy polewe z takiej gosciowy, co z blokerem chodzi na raty pod ab i chciala wyslac parcel z elysii na titanie!! )
... Myslalam, ze spadne ze smiechu z krzesla. xDDD
Albo inna sytuacja: podeszla do mnie dziewczyna (?) z bodajze 8 lvlem i mowi: "PLX, 100 GP". Ja bylam chwilowo afk, dlatego nie odpisalam. Po chwili czytam wiadomosc na priv od tejze dziewczyny (? ): "hinted, hinted, you are ded". -.-
Znajomosc angielskiego wiekszosci polakow przyprawia mnie o mdlosci... -.-
Chcialam jeszcze nawiazac do stwierdzenia, iz "noobem moze byc 3,4,9, badz 12 latek". Przepraszam bardzo, ja mam 12 lat, (no, rocznikowo 13 ) a na nooba nie wygladam... -.- Nie wiem kto trzyma sie tych zasad, ale moim zdaniem noobem moze byc rownie dobrze osoba, ktora ma 16 lat! Czy sadzicie, ze dzieci (tj. "ziomki" ponizej 12 roku zycia) sa od was gorsze/glupsze?! Moze Was to zdziwi, ale wiele 10 latkow mowi po angielsku lepiej niz nie jeden 17 latek. -.- Tym milym akcentem pozwole sobie skonczyc moja jakze krotka wypowiedz. xD
  Odpowiedz z Cytatem