@up,2up,3up
Na początek, naucz się edytować. Następnie czuję sie zmuszony powiedzieć, iż czytałem twoje 3 posty (zamiast 1) i tak naprawdę
NADAL NIE WIEM O CO CI CHODZI. Jeśli chcesz to możesz kopać całą pustynie wzdłuż i wszerz, a i tak nic nie znajdziesz. Co więcej,
JESTEM PEWIEN, że desert quest room ( chodzi o switche) do niczego więcej nie służą.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ArtemisFowlJuniorPierwszy
3) Z czym wam się kojarzy:
Druid i niedźwiedź
Sorc i Fire Devil
Knight i Orc Bersercer
Pall i Mino Archer
[...] że gdyby położyć inne przedmioty położyć w final roomie deserta to poszczególne profesje przeniesie do danego tunelu. Bo inaczej do nich sie dostać nie da  .
|
Uwaga, uwaga! Kojarzy mi się z ......... TIBIĄ. Tak jest, nie przesłyszałeś się, a tunele ( jeśli dobrze kojarze o które ci chodzi) są dostepnę za pomocą teleport roomu na desercie. Dostanie się do tych tuneli to część Desert Questa.(dowiadujemy się jakie przedmioty dla konkretynych profesji)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ArtemisFowlJuniorPierwszy
Kumpel mi mówił wczoraj(jak powiedziałem mu o swojej teorii)[...] lavelach do których nie można się zwyczajnie dostać.
Ja też rozmawiam z kolegami, a tak przy okazji zastanawiam się co to jest lavel. Może mnie oświecisz?
[...]np ten z Benią przy Beholderach[...]
a)Final room całego questa 
b)Kolejną wskazówkę 
|
Ja też rozmawiam z kolegami, a tak przy okazji zastanawiam się co to jest lavel. Może mnie oświecisz? Benia? Sorry, nie znam. I nadal nie wiem czemu final room ma być lepszy od wskazówki, przecież to one dają zabawę tym nie expiącym, prawda?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Beh0lder
A moze nie olejem trzeba tylko czyms innym , szlamem ,krwia , woda ,blotem , lemoniada , pifkiem , winkiem , sikami itp. (moze łomem ? ) ?
|
Próbowano rozlać płyny z 'zabałaganionego pokoju' na switche - żadnych widocznych rezultatów.