Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Roni36
Dzieci Neo Rlz . . .
A co do nowych serverów czytałem, że mają być jutro tj. 03. lipiec.
|
to ze ma padake to jedno, a to ze prawi dobrze to drugie ; o
jestem tego samego zdania co on. ale takim gadaniem na pewno sie nic nie osiagnie. przejrzalem caqly temat na forum t.com dot. wlasnie tego update to generalnie prawie wszyscy poza graczami z nonpvp nazekaja na nowy system pvp ofc przyznaje im racje
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Froder
No cóż. Właśnie to durne blokowanie wejścia do pz po tym jak moja postać broniła się przed napastnikiem, mnie wkurzała...ile razy jakieś grupy pk, z którymi nie miałem żadnych szans, mnie blokowały, a ja ubijałem najsłabszego i nawet nie mogłem wtedy wejść do depo, co równało się ze śmiercią...
|
_/
Cytuj:
Yay, just went on my 120 ms. Prepared to die since the char is 100% botted anyway. Went to hunt Yalahar Blue Djinns and not 5 minutes later I see a knight of the enemy guild walking to my spawn. Went to the stairs and he started to attack me, I ofc jumped some until like 5 botknights and another 5 sd chars of them came and shooted at me on all 3 floors. Since their mainchars waited outside shooting mwalls to block my exit-way to yalahar, I just went through the questdoor, walked to a corner, waited a minute and then logged since none of their mainchars with green djinn quest wanted to take unjusti~ on me haha
|
witaj nowa tibio <33
@2down, =DD