Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Paciuch
Co to ten NORMAL? Co ty myślisz, że jak jesteś biały to jesteś normalny?
|
hahaha !
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hokoczu
Dla mnie to mendy marnujące pieniądze. Mogli by wypieprzyć tych idiotów co mają te "dobre pomysły" i za pieniądze z Pacc przenieść światy na szybsze serwy bez lagów i kicków oraz z mniejszym limitem noobów online.
|
Dlaczego jakoś ja ani razu w życiu nie miałem kicka, a gram od 7.1? Lagi też sporadycznie, raz na kwartał może... To nie kwestia serwerów. A nooby będą zawsze, i nic na to nie poradzisz.
Cytuj:
Ale nie, trzeba utrzymywać darmozjadów, jak np. ten rysownik, co każda jego postać to ewidentny brazol, włącz ekran startowy i powiedz że ci ciemnoskórzy to się nie urwali z lasu równikowego.
|
Znowu mnie rozbawiłeś xD ahahahaaa
Cytuj:
Polepszają grafikę, a mi się j**** FPSy
|
To kup sobie lepszego kompa&neta, skoro CI się nawet Tibia tnie.. Ty masz do nich pretensje, że Ci fpsów brakuje? No chłopie...
Cytuj:
wprowadzają udogodnienia idiotyczne jak h**, a ja i tak PACCa nie mam, a dorabiać k**** nie zamierzam.
|
To graj bez Pacc

też można.
Cytuj:
Nie wprowadzą 7.6 bo było by to przyznanie się do błędu i zmarnowanie kilku lat oraz pieniędzy na bandę skretyniałych informatyków.
|
Co Was wszystkich tak do tej 7.6 ciągnie? Zaczyna mi to wyglądać na jakąś modę - tęsknię za 7.6 to jestem za*ebisty. Szczerze to dla mnie gra się nawet lepiej, niż kiedyś. Większość wprowadzanych zmian dla mnie się podoba, naprawdę nie rozumiem, o co wy macie taki żal do CipSoftu? Przecież oni nie chcą źle. Po drugie primo, większość pomysłów wychodzi od ludzi na forum.tibia.com, więc do nich miejcie pretensje

Zresztą, zawsze znajdzie się banda konserwatystów, którzy są przeciw byle jakim zmianom, aby tylko być przeciw.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez murvs
A ja k***a dostałęm bana za napisanie 'tibia.pl' na gamechacie....
Z kolei jak ktoś krzyczy na bocie od tygodnia link do stronki wyłudzającej hasło, to tego już ku**a nikt nie widzi
|
Święta prawda.
~~
Pzdr & Peace