Cytuj:
Oryginalnie napisane przez BaxCrow
I tak o to kończy się PvP w Tibii.
Tą aktualizacją przebili Hot-Keys [7.8], a nawet nowe potiony i czary[8.2?].
Po prostu porażka, nie gram w Tibię od dawna, ale aż przykro się robi, że z dobrej gry zrobiono ścierwo dla mały dzieciaczków. Co mi się nie podoba?
Nowe Carlin
Banki w PZ
Czarne czaszki
Nowy System PvP
Śluby - co to Simsy czy Tibia?
20 osób dostaje fraga? Czy Was za przeproszeniem poje***?
Nowe Outfity - porażka.
Training Monki
Scyzoryk? McGywer? Dobre.
Demon BP, hahahahahahahahahahahahh
Wędka z kołowrotkiem...
Najlepiej niech zrobią specjalne miski, takie jak mieli na dzikim zachodzie, biegasz po pustyni, wsypujesz piasek, używasz na wodzie i masz złoto!!!!
Tibia właśnie tą aktualizacją dotknęła dna.
Tyle ode mnie.
Ps. Do tych, którzy mi napiszą "Nie podoba się to spier****"
Nie, nie podoba się i to jest moje zdanie, a jak Ci się ono nie podoba, to ty spier****.
|
Tzn nie oszukujmy sie gra jest gowniana ;p w sensie graficznym itd jednak bardzo wciagajaca i czasem az milo do niej wrocic ;];]
Co do zmiany systemu PvP mam na mysli skule i fragi to durnota ;/ wchodzisz w goscia na tibia com i masz liste 15 osob przy jednym dedzie... dla niektorych przy dobrym ukladzie wojna moze sie skonczyc po 1-2 ob bo wbija za duzo fragow... To ze mozesz zrobic pzta na kims kto cie wczesniej zaatakowal i schowac sie w dp tez jest bez sensu, przypuscmy ze ktos rzuci gfb czy innego avalancha, hita dostanie z 5 osob, *******na mu sdka gosc sie sklada a tamci maja spokoj biora lota i elo do dp...
wyglad miast jak dla mnie moze sie zmieniac niektore lokacje wygladaja ciekawiej/fajniej
banki w pz dla jednych dobrze dla drugim zle norma, ale gdzies juz bank w pz byl o ile sie nie myle, liberty?
sluby fakt sa zbedne
outfity moga byc im wiecej tym lepiej ale znowu tez bez przesady
training monki porazka ots rox
wyglad itemow nowe bp itd moga byc jednak czasem jak wchodze po miesiacu przerwy na tibie to polowy itemow z trade nie znam ;|
takie moje 74 grosze ;]