Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dziun
Agree w 100% . Starym PRAWDZIWYM gracza pozostalo z tesknota wzdychanie za starymi dobrymi czasami kiedy otwieralo sie tibie i pojawiala sie ta tajemnicza kobieta idaca przez ulice miasta...narastalo napiecie kiedy sie logowaliscie do gry i przenosiliscie w ten jakze znany wam swiat . Te czasy minely jakies 4 lata temu wraz z odejsciem ostatniej przyjemnej wersji 7.6
Teraz mamy wersje 8.5 ktora w zadnym stopniu nie przypomina tej gry w ktora tak wielu z nas z przyjemnoscia gralo. Wiem dobrze ze zaraz odezwa sie glosy niezadowolonych z mego posta ludzi...wiekszosc z nich na oczy nie widziala starej ale za to LEPSZEJ gry.
Dzieki i pozdrawiam starych wyjadaczy z harmonii i moja kochana glidie Legendary Friends 
|
Nie wiem czy grając od 7.4 jestem starym graczem, ale z pewnością nie jestem prawdziwy

. Ja jakoś nie wzdycham za starymi czasami i nie płacze jak zajebiście było zabijać magiem rotwormy z warhammera przez kilka godzin. Nie płaczę za czasami, kiedy przy przechodzeniu przez miasto nagle logowało się 10-ciu typa i leciało combo z SD. Nie płaczę za czasami nieładnych grafik, braku silniejszych bossów, biednych questów (tych z rozbudowaną fabułą było kilka na krzyż), niewielkiej ilości potworów, maga bijącego z SD za 1000 i rycerza expiącego na Tombie z GFB. Nie jestem prawdziwym graczem.
@up
Co to znaczy za dużo fragów? Red skull? Black skull? No bo przecież nie ban?