Widze, ze jednak to co ludzie mowia to prawda.
Jestes kompletnym kretynem, po tym co tu napisales, tibi.com. Ja sie spinam ? Widze, ze znasz definicje "spinania" sie. Nie bede sie znizal do Twojego poziomu, bo nie jestes wart nawet tego posta z mojej strony, ale jednak zpostowalem.
Masz jakis problem do mnie ? Masz gg no-skillu, napisz tam, pogadamy. Chcesz z siebie zrobic prokoxa, ze mnie pojechales publicznie, chcailes byc fajny ? Nigdy nie bedziesz przyjacielu. Przemysl swoje zachowanie, co Ty w ogole robisz, dlaczego cale community sie smieje z Ciebie itp. Ty wypowiadasz sie o pvp ? Czlowieku, to tak jak by Mateusz Dragon Wielki sie wypowiadal na ten sam temat. Teraz Ci sie podoba ten update, wreszcie CipSoft Cie odciazyl tym PVP, o ktorym nie masz zielonego pojecia.
Przemysl sobie swoje zachowanie, naucz sie angielskiego, przemysl sobie mojego posta i jak nabedziesz owe skille, zarowno jak i pvp, bedziesz mogl do mnie zagadac. Nie bede odpowiadal na Twoje nawyki, durne posty, z ktorych ludzie nie zaliczajacy sie do owego marginesu spinajacego sie tutaj smieja sie.
Szanujcie swoich sasiadow, bree !
Ostatnio edytowany przez Xefuron - 02-07-2009 o 23:34.
|