Zobacz pojedynczy post
stary 03-07-2009, 00:16   #873
Notopeczek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 07 2008

Domyślny

@up
nie no az tak mnie nieobrazaj napinaczem z tibi.pl niejestem i jeszcze dlugo bede musial trenowac by im dorownac

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xefuron Pokaż post
Widze, ze jednak to co ludzie mowia to prawda.
Jestes kompletnym kretynem, po tym co tu napisales, tibi.com. Ja sie spinam ? Widze, ze znasz definicje "spinania" sie. Nie bede sie znizal do Twojego poziomu, bo nie jestes wart nawet tego posta z mojej strony, ale jednak zpostowalem.
Masz jakis problem do mnie ? Masz gg no-skillu, napisz tam, pogadamy. Chcesz z siebie zrobic prokoxa, ze mnie pojechales publicznie, chcailes byc fajny ? Nigdy nie bedziesz przyjacielu. Przemysl swoje zachowanie, co Ty w ogole robisz, dlaczego cale community sie smieje z Ciebie itp. Ty wypowiadasz sie o pvp ? Czlowieku, to tak jak by Mateusz Dragon Wielki sie wypowiadal na ten sam temat. Teraz Ci sie podoba ten update, wreszcie CipSoft Cie odciazyl tym PVP, o ktorym nie masz zielonego pojecia.

Przemysl sobie swoje zachowanie, naucz sie angielskiego, przemysl sobie mojego posta i jak nabedziesz owe skille, zarowno jak i pvp, bedziesz mogl do mnie zagadac. Nie bede odpowiadal na Twoje nawyki, durne posty, z ktorych ludzie nie zaliczajacy sie do owego marginesu spinajacego sie tutaj smieja sie.

Szanujcie swoich sasiadow, bree !
hmm ja pojechac ciebie..tylko ze wzgledu na stare czasy nawet takiego zamiaru niemialem,poprostu wyjasnilem ci ze to jak diziesz do meistego i szukasz lekarstwa na bol glowy..
moze i jestem graczem starej daty bo od 3 lat niegram na powaznie,w przeiwienstwie do tzw"dzieci visa" ktore pojawily sie dzieki shitowatym ppomysla na updaty cipow.pvp dla mnie to celnosc koordynacja w manasowaniu sie oraz uhaniu w biegu anie durnym wciskaniu 3 hotkey (w tym 2 na raz)
pomysl logicznie krytykujac update,ze gdyby nie te update niebylo by duzego procety osob ktore teraz sa w wojnie..ciebie zapewne tez.

update updatami zawsze shitowate sa,ale absolutne niemialem zamiaru nikogo jechac jedynie raz mnie w oczy wypowiedz osoby(nietylko twojej) o pvp.gdzie twoje pvpv to wciskanie 3 hotkei na zmiane,nic..kompletnie nic wiecej(niewspomne o niektorcyh co bez bota niewylaza z pz)

1.dawno temu byla tibia ktora uczyla umiejetnosci
2.ost mielismy tibie uczaca botowania wciskania 3 max 4 hotkei oraz spinania sie kto jest lepszy w tym..bot vs p
3.teraz za to mamy batdziej taktyczna tibie bo tzreba pomyslec jak zorbic cos zbey sie nieprzejechac..

szzcerze niepodoba mi sie to lecz dla mnie tylko (i nietylko ale wiekszosci starych graczy) cipowie niecofna ost 6 updatow.wiec jak juz jebac tibie to niech ja jebia do konca

i juz nieplaczcie tyle bo wiecej placzow bylo jak 1 raz wprowadzili system skuli,w huj osob sie rokowalo robilo delety na znak protestu i...nic dalej mamy tosamo

@szefo
niepokazuje nic bo w tej tibi niemoge,niepodoba mi sie niema tu nic do nauczenia sie jedynie puste klikanie,jw wiem ze ejstem starej daty graczem i na 100% dluzej gram niz ty i niepodoba mi sie to co jest teraz i bylo tydzien temu

Ostatnio edytowany przez Notopeczek - 03-07-2009 o 00:24.
Notopeczek jest offline   Odpowiedz z Cytatem