Zobacz pojedynczy post
stary 03-07-2009, 11:52   #51
catherine
Użytkownik forum

Data dołączenia: 03 07 2009
Lokacja: Kraków

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Aldora
Evul

Ja zaczelam grac w Tibie jak mialam 15 lat a mam 19.... tesknie za tamta Tibia.. teraz jest zbyt prosta... nie rozumiem wtedy tyle osob gralo i dalo sie grac a teraz wszystko tak upraszczaja ze szok.....

Kiedys wbicie 100 lvl to byl naprawde wielki wyczyn. High lvl zaczynaly sie od 50...a teraz co chwile biega jakis 100 lvl...i to jest jakas paranoja bo zamiast zostawic tak jak bylo to robia potwory ktore daja na tyle expa ze smialo wbija sie ten 100..... a potem wymyslaja Bossów i Bossów Bossów, Bossów Bossów Bossów... itd bo juz nie ma gdzie expic potwor ktory daje 20tys expa to jakas żenua dla mnie....I smuci mnie to ze kiedys na Demona chodzili tylko najwieksi smialkowie dzis.... wiekszosc...

A co do kamykow z Goblinow to po prostu super... nie dosc ze tyle ich z nich wypadlo... to jeszcze to zmniejszyli...za to paccy dalej je będą je zbierać z malpek i sprzedawac biednym faccom drozej... a widaomo ze treni sie na niskich lvl'ach wiec skad mam wziasc pieniedze na kamyczki jesli jeszcze drozsze będą??? najpierw skill potem exp... a bez expa nie ma kasy...

TIBIA TO JUZ NIE TIBIA. CALY JEJ CZAR ZNIKŁ. Teraz to jest jakas jedna wielka błacha "mangowata i śłitaśna"
gra.... a szkoda.

Ps. skoro wam nie pasowalo dawne PvP a podoba sie wam teraz... to trzeba było isc na server No PvP! Bo teraz nie widze roznicy!
Chyba kazdy ma swiadomosc ze idac na server PvP musi sie liczyc z tym ze nie raz zostanie nieslusznie badz slusznie zabity przez innego gracza.... ze idzie na swiat gdzie moze zaplatac sie w wojne... a jak mu to nie pasuje to no PvP zaprasza!!!!

Ostatnio edytowany przez Duch Niespokojny - 03-07-2009 o 14:57. Powód: lit.
catherine jest offline