Zobacz pojedynczy post
stary 03-07-2009, 11:55   #20
Gonzo
Dinozaur

Gonzo's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2003

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Serious Sam Pokaż post
Wiesz, ważne, że kochają Polskę i to się głównie liczy. Starają się promować patriotyczną postawę wśród młodych, a to mi się podoba : )
Jak można być dumnym z tego, że przypadkowo urodziło się w takim czy takim kraju?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Albertus Pokaż post
Ja myslalem zeby sie do NOP zapisac bo tam sie wysyla dane itp. i mysle ze w najblizszym czasie to zrobie. Zgadzam sie z wiekszoscia ich pogladow. Kocham nasz piekny kraj i nie chce dopuscic do tego by stalo sie z nim cos takiego jak z Francja czy Belgia a u nas jeszcze mozna to uratowac. Zaraz pewnie mnie zjedziecie za to co mowie , ale napewno 85 % z was nie mieszkala za granica o ile nie wiecej i nie wiecie co to za syf! Ja bylem normalnym chlopakiem bez pogladow rasistowskich. Ale po 2 latach spedzonych za granica , gdzie na wlasne oczy widzialem do czego doprowadza tolerancja stalem sie rasista na 200 % , co smiesniejsze nawet moja mama ktora byla czlowiekiem tolerancyjnym chyba najbardziej jakiego widzialem , kiedys nawet uczyla sie z murzynem i byla jego kolezanka to teraz nienawidzi arabow. Tak jest z wiekszoscia ludzi ktorych znalem od malego a jakis czas mieszkali za granica. Wiekszosc z was o tym dopiero sie przekona jak juz bedzie za pozno a po waszych ulicach beda chodzic stada arabow , murzynow i innych takich. I jak to juz wiele razy pisalem wystarczy spojzec na Belgie gdzie napewno z 95 % Belgow to rasisci. Wiec Czy NOP nie ma racji? jak by ich nie wpuszczac do nas (ogolnie do Europy) wspolpracowac z innymi Bialymi panstwami (nie UE , tylko poprostu wspolpraca)
Ale... dlaczego szerzysz nienawiści do wszystkich osób, które mają inny kolor skóry niż Ty? Są jednostki które tylko pasożytują na systemie danego kraju, a są jednostki, które ten kraj wspomagają.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ashlon Pokaż post
I mowi to lewicowiec
Rozwiń.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ashlon Pokaż post
Czy dalej propagujemy Jedna-Sluszna-Ideologie? Wydaje mi sie, ze mamy wolnosc slowa i pogladow? Ot, znalazla sie grupa ludzi, ktorzy nie lubia Zydow i homoseksualistow - maja do tego prawo i nikomu nic do tego.
Ta wolność słowa w którymś momencie powinna się kończyć jeśli zmierza ku złemu.
Gonzo jest offline   Odpowiedz z Cytatem