Nie gram w Tibie bo nie mam czasu : ) wole spędzac czas w real life dziecko.
A z Danem, Gossem itd. nie rozmawiałem już od dłuższego czasu, bo prawie wgl nie loguje na Tibię ani nie wchodzę na msn. Wszystko się skończyło póki nie wyłapałem hacka i bana : ].
A teraz spójrz na siebie, robisz wszędzie konta, szukasz mnie jakbyś był psychopatą. Może ci z tego powodu lepiej, nie wnikam bo to twoja sprawa, może kiedyś zrozumiesz co robisz ; d. Myślę, że ta gra po prostu na ciebie źle działa, a jak dobrze wiesz już były różne przypadki z różnymi osobami grającymi w Tibie.
Wracając do twojej zmiany w stosunku do mnie. Rok temu(lipiec/sierpień) napisałem z noob chara raz bo zdenerwował mnie twój post. Przez kilka miesięcy było ok ; d byliśmy 'kumplami'. Ale odkąd oddałem chara dla Gossa, zacząłeś mnie ignorowac, itd., a ja się spytałem o co ci chodzi. Więc odpowiedziałeś mi, że za tego nb chara wtedy. Heh to dziwne, że wróciłeś do tak 'bzdurnej' sprawy sprzed kilku miesięcy ; ). Potem ban i deleted, Vicorf po raz kolejny wygrał, ja zostałem jak zwykle z nim to nasz Gorti nagle zaczął swoje dziecinne gierki.
A co do foty z nk, widzisz, zastanów się czy u ciebie wszystko jest ok.
+ ten nick Dan Goss na nk pokazuje z kim mamy do czynienia ; d.
@edit:
Tak, ciebie reportowałem, ale nie poredę czy trophyego ; D
Frajerku? Jakbyś był normalny to byś mógł normalnie porozmawiac ; o
Cyas.
14:23 Destroyer of Fury [133]: did u read forum?
14:24 Xeosnar [194]: what is forum?
Ostatnio edytowany przez Mendolina - 03-07-2009 o 13:14.
|