Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rybzor
Skoro umieszczasz mnie w tym rzędzie - proszę o takowy cytat z moim udziałem!
Jeżeli nie śledzisz wcześniejszych postów/nie potrafisz czytać - nie wypowiadaj się, bo trafiasz w niewłaściwe osoby.
A jeżeli chcesz odpowiedzi na swoje pytanie, jeszcze raz - czytaj posty. Lasooch podawał konkretne argumenty, które jego zdaniem są właściwe. Nie rzucał pustych haseł.
|
W takim razie wybacz, myślałem po prostu, że zgadzasz się w zupełnosci z jego/ich poglądami. Owszem, przeczytałem wszystkie posty i dlatego zadałem pytanie. "Glupia, nic nie warta nastka, bo wrzuca zdjęcia w ''camwhore'owych'' pozach" (uprościłem wypowiedzi). Okej, jaka poza nie jest taka? Musiałaby stać na baczność w jenasach i swetrze z wełny, oczywiście bez kawałka dekoltu?
Nie pytania do Ciebie Ryba, już bardziej do Lasoocha. Są wakacje, jest gorąco.. Kurde, na ulicach same dziwki, przecież mają krótkie bluzeczki, spodenki, spódniczki.. Jak się z tym czujesz? Bo wiesz, ja w towarzystwie takich czuję się naprawdę dobrze. A granica pomiędzy prezentowaniem walorów czy po prostu byciem sexi, a dziwkarskim ubiorem jest bardzo gruba, mimo wszystko.