Cytuj:
Oryginalnie napisane przez lady arkadia
OMG
Na poczotku sie przerazilem czytajoc pierwszom strkonke tematu. Pozniej poczytalem inne posty i sie zastanowilem. Nie znam sie na tym jak profesjonalista, ale trojany nie biorom sie tylko z tibii i z tych waszych plikow *.rec. Uzywajonc Emule, Imesh i innych programow tego typu mozna bardzo latwo zlabac trojana i inne wirusy. Sciągając mp3, filmiki i inne zece tego typu ze stron www, tez mozna zlabac trojana. Kiedys skanując komputer Nortonem, znalazlem 5 trojanow i zaden nie mial zwiozku z tibiom ani nie byl keylogerem. Mozna sprawdzic co to za rodzaj wirusa na stronie Symanteca.
To ze keylogery som w plikach *.rec jest nieprawdom, ale z drugiej strony nie ma zecy bezblendnych, zawsze mozna znalesc błąd. Skoro są błędy w ustawach krajowych to czemu nie ma ich byc w programach.
|
Naucz ty się pisać po polsku plx ..
RE DOWN:
2 x napisałeś
"zlabac" .. jak dla mnie to nie jest dysortografia, dla mnie to jest analfabetyzm. Jak będziesz pisał podanie o pracę to też nawalisz błędów a potem napiszesz na końcu, że masz papier i szybko pisałeś ?
Kiedyś tego nie było a nagle 50% społeczeństwa (dzieci) ma dysortografie, dysgrafie, dysleksje i jakies inne dyscośtamsie .. a wiesz dlaczego tak jest ? Ponieważ taki papier jest strasznie łatwo dostać, jak dla mnie to jest choroba dla leniwych. Myślisz, że mając go coś ci to pomoże w życiu ? Nic. Może będziesz miał łatwiej w szkole bo nie będą patrzeć na błędy, ale jak ktoś potem zobaczy twoje pismo to sobie pomyśli, że jesteś analfabeta. Są ćwiczenia. Chociażby aby okazać szacunek uzytkownikom forum jak nie umiesz pisać bez błędów to pisz najpierw w Wordzie a on ci je poprawi.
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful.
But we have lost the way.
Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator"