13-02-2005, 23:56
|
|
The Witcher
Data dołączenia: 02 03 2004
Stan: Na Emeryturze
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hetman_Palek
(...)nie pamietam jak tamten ziomek mial nicka ale na Securze itemki sa nie wiem czy nie tansze jak na Antice - czyli bardzo tanio !!!! tam nie jest problem miec takiego seta na 20 lvlu!
p.s. ja tam mialem postac (obecnie sprzedana) na 46 lvlu (nie pamietam ale chyba tak) co miala e-plate, golden legi, demon helm, bohy, steel boot, SoVa, MMs i inne takie duperele - mowie wam na Securze to nie problem 
|
Na 20 lvlu można mieć dużo .. wystarczy stać całe dnie i robić runki na sell, ale jakoś mnie to nie bawi, wole mieć większy level.
Dobra bajka .. mwahahahahaha. Szkoda, że ta postać "sprzedana" bo pewnie byś pokazał ssy ?
Ceny na Securze obecnie:
E-Plate - 600-650k
Golden Legs - 200k
Demon Helmet - 500k
Boots of Haste - 60k
Steel Boots - 120k
SoV - duuużo nie wiem jaka cena ale kiedyś ktoś sprzedawał za około 2000k
Mastermind Shield - 200k
--------------------------------
Suma: około 3705k
Bp UHów* cena 2-2,5k na Securze więc będe liczył po 2,25k za plecak.
3705k = ~1646BP UHów
Jeden plecak UHów druid na paccu robi ~133 minuty.. czyli 1646bp będzie robił 218918 minut = 3648h = 152 dni
Moje obliczenia nie biorą pod uwage kosztów plecaków z czystymi runkami .. a przy 1646BP to spora suma 362120gp (licząc bp = 20gp; 20 run = 200gp), no i oczywiście kto stoi i robi runy 24h/dobe. Można też stać na kilku postaciach i robić runki, ale to już łamanie zasad, zresztą sprzedawanie postaci też.
*Wybrałem UHy bo są to najbardziej opłacalne runy. Mogłem się pomylić w obliczeniach bo już późna godzina a i nie matematyk ze mnie 
Podsumowując ... takie bajki to dla dzieci w przedszkolu. Może podasz nam nick tamtej postaci albo masz jakieś ssy ?
BTW. też miałem taki eq ale mi uciekł .. (ps. to nie jest fake)

We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful.
But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator"
Ostatnio edytowany przez Aversin - 14-02-2005 o 00:10.
|
|
|