Zobacz pojedynczy post
stary 06-07-2009, 14:21   #13268
Yasiek.
Użytkownik forum

Data dołączenia: 16 03 2009

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez adi2233 Pokaż post
16 knight, p set, dwarven/beho shild, spike sword.
Skil 39/37, gdzie mam expić ? Jeżeli muszę popracować na skillami a wiem, że muszę, to gdzie najlepiej, najczęściej gram rano.Do jakich skilli się doprowadzić?
Prosił bym o radę dla pacc oraz facc bo jak na razie mam facc ale być może zakupie PACC-a
Moim zdaniem:

Bierz słabą broń (np. knife, dagger) i leć trenować na trolle, na przykład pod Ab. Jak będą za szybko padać weź nieco lepszą (sword?) i skilluj np. na dwarfach i rotach, chociażby w cave'ach na zachód od kazo, które wystarczą Ci może nawet do ponad 60 skilla (oczywiście w międzyczasie musisz zmienić sworda na daggera czy knife'a, bo inaczej potworki będą za szybko padać). Później slimy, może cyklopy, ewentualnie summonowany monk. Nie mówię żebyś wbijał od razu 80/80, ale skille około 60/60 są wskazane na tym levelu.

A co do expienia to z tymi skillami które masz teraz nadawałyby się dwarfy i roty (np. we wcześniej wspomnianym miejscu), gdybyś wbił te 60 - soldy w tych samych jaskiniach, cyklopy na mount sternum (chociaż jeszcze byś obrywał dość mocno), ewentualnie choćby miejscówka ze slimami, ghoulami itp. na północ od Ab, Elvenbane, może facc tomb - ghoule, szkielety i beho.
Yasiek. jest offline   Odpowiedz z Cytatem