Zobacz pojedynczy post
stary 14-02-2005, 11:37   #1
stars
Guest

Evul HUNTER I ORC FORTES (Mag i Druid) !!!!

A mianowicie taka sprawa jest!!!
Robie dopiero sobie druida potem kupie pacca na 20 lvl ale przeczytałem już wiele na forum grałem paladynem knightem magiem (druidem) już, nie polubiłem paladynów a za to knightów i magów (druidów) tak ;-) rozglądałem się za expowiskami dla tych ostatnich maga i druida i widziałem na forum z jakimi sumonkami gdzie expić a znalazłem pewną żecz chodz jeszcze jej nie wypróbowałem ?!?! A chodzi o to ze druid ma runki przejęcia (conv...) a można nią przejąć kontrole nad hunterem , a jak każdy wie nawet 100 lvl i leki lagg i pada, przykład mych kumpli mieli laga na 60 lvl i padli 2 huntery ;-) I pacząc na mape respawnu w tibia.pl znalazłem idealnie przed OF miejsce gdzie są huntery, a po prawej stronie jest jeszcze siedziba smoka. Czy nie sądzicie zę przejmując 2 huntery mozna iść expić na OF jeden hunter zadaje do 100 chyba 3 strzały na runde 2 huntery to jest 6 strzał !!! Wydaje mi sie ze taki brasker by padł nie zdązył by walnąć ??? CO WY NA TO EXP BY BYŁ NIEZIEMSKI !!!
  Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.