Zobacz pojedynczy post
stary 07-07-2009, 23:00   #1005
Albertus
Użytkownik Forum

Albertus's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze

Stan: Na Emeryturze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Argen Pokaż post
To jest problem, bo twoje żałosne (przykro mi, nie mam innego określenia) opinie nasączone są jakąś idiotyczną i bezsensowną nienawiścią do żydów (którzy na 99 % nic ci nie zrobili), a pozatym wiara nie jest czymś co się narzuca więc nie pisz, że "to Bóg narzucony nam przez żydów" bo jesteś poprostu śmieszny. Jeśli chcesz już się wdawać w dyskuję, to napisz mi jakich to szatańskich środków użyli żydzi(?) aby szerzyć w Polsce katolicyzm(?!).
sam katolicyzm wywodzi się od żydów i ma z ich religia dużo wspólnego , żydzi go rozproszyli na europe. Zabijając rodzinne religie które głosiły takie prawa jak HONOR , WALKA i SIŁA. A nie żeby nadstawiać drugi policzek jak ktoś cie uderzy... litości... to tak jak by wasz ojciec uczył was grac w piłkę nożna od małego a jak macie lat 13 przychodzi jakiś matoł mówi ze piłka nożna jest bee i uczy was grac w warcaby...

(nie mam nic do warcabów ;D tak mi się rzuciło)

UP.

U nich naród i religia to chyba to samo bo nie widziałem jeszcze żyda jako kogoś z ich narodu który jest innego wyznania niż żydostwo. Chyba ze się mylę

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rzyttofrajer Pokaż post
potem takie mniej inteligentne beholdery to podchwyca i za wszelka cene chca pokazac ze oni sa jak ich "bogowie"

Ostatnio edytowany przez Albertus - 07-07-2009 o 23:02.
Albertus jest offline   Odpowiedz z Cytatem