Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Argen
To jest problem, bo twoje żałosne (przykro mi, nie mam innego określenia) opinie nasączone są jakąś idiotyczną i bezsensowną nienawiścią do żydów (którzy na 99 % nic ci nie zrobili), a pozatym wiara nie jest czymś co się narzuca więc nie pisz, że "to Bóg narzucony nam przez żydów" bo jesteś poprostu śmieszny. Jeśli chcesz już się wdawać w dyskuję, to napisz mi jakich to szatańskich środków użyli żydzi(?) aby szerzyć w Polsce katolicyzm(?!).
|
sam katolicyzm wywodzi się od żydów i ma z ich religia dużo wspólnego , żydzi go rozproszyli na europe. Zabijając rodzinne religie które głosiły takie prawa jak HONOR , WALKA i SIŁA. A nie żeby nadstawiać drugi policzek jak ktoś cie uderzy... litości... to tak jak by wasz ojciec uczył was grac w piłkę nożna od małego a jak macie lat 13 przychodzi jakiś matoł mówi ze piłka nożna jest bee i uczy was grac w warcaby...
(nie mam nic do warcabów ;D tak mi się rzuciło)
UP.
U nich naród i religia to chyba to samo bo nie widziałem jeszcze żyda jako kogoś z ich narodu który jest innego wyznania niż żydostwo. Chyba ze się mylę