Tbh? Real wiecej pozytku by mial z Ribery'ego... jak sie rozpedzi to bez faulu nikt go nie zatrzyma, jak uderzy z wolnego, to omujborze, i nie zwija sie na murawie z placzem za kazdym razem, jak ktos go dotknie. No i Bayern wola za niego "tylko" 80 mln euraskow. Jako kibic Bayernu zyczylbym sobie, zeby Franck zostal w Monachium jeszcze przez rok, ale z tego co ostatnio czytam, to Ribery jakies istne cyrki odstawia, zeby tylko doszlo do tego transferu, wiec nie wiem czy Robben + Sneijder + prawie 20 mln € to nie jest oferta, nad ktora warto by sie zastanowic. Fakt, ze ani Robbena, ani Sneijdera w Monachium nie chce, ale za sellniecie ich do jakiegos ManCity czy innego Tottenhamu troche kasiorki by wpadlo, a przypadlby sie jakis porzadny stoper, biorac pod uwage ze Lucio na 80% odejdzie, a Demichelisa i Van Buytena lekce sobie waze. No i poza tym sorry, ale mamy powtorke z Van Gaalowej Barcelony - kolonia holenderska sie szykuje. Jezeli juz kogos z Madrytu w zamian za Ribery'ego mialbym brac, to ja poprosze Van Nistelrooya.
No i jak czytam newsy pokroju:
Cytuj:
Uwaga drodzy fani FCB! W linii obrony zaczynają się roszady, a już niedługo do składu wskoczyć może piłkarz, na którego nikt nie stawiał - Holger Badstuber! Louis van Gaal wystawia tego młodego piłkarza w każdym treningu na pozycji lewego środkowego obrońcy. Co z Breno czy van Buytenem?Oni są rezerwowymi. Demichelis? Argentyńczyk w przeciwieństwie do młodego Niemca nie otrzymuje pochwał, a ciągłe reprymendy.
|
to nie wiem czy smiac sie, czy plakac... w sumie to na najblizszy sezon dobrze wyglada tylko atak. Gomez, Olic, Klose, Toni... nice, nice. 4-4-2 z duza rotacja sie klania, bo nie wyobrazam sobie, zeby ktorykolwiek z tej czworki godzil sie na regularne siedzenie na trybunach. I blagam, niech van bommel nie bedzie kapitanem, a najlepiej to niech s*******a jak najdalej od Bayernu ;
Z innej beczki:
Cytuj:
Nie powiodła się próba reaktywacji koszykarskiego klubu Śląsk Wrocław. W najbliższym sezonie siedemnastokrotnego mistrza Polski zabraknie w rozgrywkach Polskiej Ligi Koszykówki (PLK).
|
2 lata PLK bez Slaska? I mean come on ; Szkoda ze Solorz jest sklonny wywalic gruby cash na pilkarzy, ale tej dodatkowej banki czy dwoch na koszykowke juz nie moze znalezc..
. "
Czy dobrze pracujemy?" ;]]]