Zobacz pojedynczy post
stary 08-07-2009, 00:31   #1023
Albertus
Użytkownik Forum

Albertus's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze

Stan: Na Emeryturze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Muszkiet Pokaż post
Masz racje. Taki sam sen jak modlenie się do kamienia.

Słońce świeciło jeszcze długo zanim pojawili się ludzie i wymyślili jakąkolwiek religię. Nikt się do niego nie modlił a jakoś świeciło.
no może i świeciło ale wypada mu za to podziękować , za to ze robi coś co dla nas daje życie.

ale i modlac sie do slonca itp. modlimy sie do Boga odpowiedzialnego za dana rzecz , wtedy mozemy kierowac do niego swoje prosby.

@Duch Niespojony

Jak miales tego peha i jestes zydem to mowi sie trudno... Ja nie zrobie z tym nic bo nie moge z tym zrobic nic w chwili obecnej. Poprostu stracilbys u mnie szacunek jaki mam do kazdego na start.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Draggy_Slayer Pokaż post
jego poglad jego sprawa, sam bym wolal miec syna skinheda niz corke ktora mialaby faceta ktory ie bylby polakiem.
tu przyznam racje , nie wyobrażam se siedzenia przy jednym stole z jakimś arabem czy czymś takim. Albo bym wywalił córkę z domu a (gdyby cala rodzina była po jej stronie) pierdolną bym drzwiami i zostawił rodzina sama... Honor ponad wszystko.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rzyttofrajer Pokaż post
potem takie mniej inteligentne beholdery to podchwyca i za wszelka cene chca pokazac ze oni sa jak ich "bogowie"

Ostatnio edytowany przez Albertus - 08-07-2009 o 00:36.
Albertus jest offline   Odpowiedz z Cytatem