Zobacz pojedynczy post
stary 08-07-2009, 01:23   #1065
Draggy_Slayer
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 10 2006

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gelt Pokaż post
Widze, ze rozmowa o przyrodzeniach sie przyjela. Ale może zmienmy temat bo offtop o zydach w tym temacie jeszcze zrozumiem. Co prawda niektórzy (czytaj Albertus) uwazaja zyda za synonim penisa ale.. Zakończmy.

to skoro konczymy offtopa to ja chcialbym, zeby wyznawcy jezusa odpowiedzieli mi na zadane wczesniej pytanie me ktore utonelo w gaszczu spamu

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Draggy_Slayer Pokaż post
i tu kolejny zastanawiajacy mnie fakt dlaczego zeby osiagnac "zbawienie" nie mozna byc poprostu dobrym kolesiem? czyli co ja moge robic najpaskudniejsze rzeczy ale wyspowiadam sie z tego i bede zalowal za grzechy, a jakis czarny pan w jungli amazonskiej ktory wszystkich bialych ktorych widzial zjadl, nie pojdzie do "nieba" bo nie mial okazji poznac tego boga?

2 sprawa to spowiedz, ostatnio z moja dziewczyna o tym rozmawialem bo chciala mnie namowic, z tym ze, ilu z was wyspowiada sie z masturbacji, sexu przedmalzenskiego, palenia marihuany czy papieroso, picia alko (te dwa jesli jestescie przed 18stka) bo ja nie, a to grzech wiec jesli sie z ztego nie wyspowiadacie, spowiedz jest niewazna, jesli sie wyspowiadacie a bedziecie dalej tak robic to spowiedz jest rowniez niewazna, gdyz jednym z jej warunkow jest zal za grzechy i obietnica poprawy, a o jakim zalu za grzechy moge mowic spowiadajac sie z uprawiania sexu z moja kobieta (ktorego za grzech nie uwazam) skoro zrobie to samo wieczor czy dwa po spowiedzi?
Draggy_Slayer jest offline   Odpowiedz z Cytatem