Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Serowel
e no śmiechowo było, przez kilkanaście minut banda pseudo ogarów za mną ganiała na cemetery quater, 3 razy byłem na tym daszku przy wyjściu bo ciągle nie wiedzieliśmy czy da się siohać czy nie, nie wiem czy się śmiać czy płakać 
Yoork'ey, nie wiem co ty tam pierdolisz ale jak zejdziesz exani hur downem to nie da się wejść na skos na schody, aż specjalnie ruszyłem dupe i sprawdziłem. A teraz na kolanka i przepraszać! 
Trzeba być ładnym nieogarem żeby 130rp nie zabić w takim trapie. Jakbyście ruszyli bania to kurwa wszyscy byście spokojnie weszli exani hur up do góry i te śmieci razem poprzesuwali a zaraz potem mnie. gpki, vialki pode mnie wrzucały tylko 2 osoby, was było coś koło 17~18, albo i więcej.
a tak btw Wy chyba wiecie że ta wojna na dłuższą metę nie ma sensu? ;dd
Już lepiej byłoby zrobić jakieś ob na party, ale każdy rzuca pod siebie fire fielda żeby nie spierdolić tak szybko do pz
zapodajcie tego cama
2 w nocy... czas najwyższy!
|
A ja z Ciebie gosciu mam pianie

nie wiem kim ty jestes na tej morganie

a pucujesz sie gorzej niz Hitler za okupacji, zobacz jak on skonczyl

wiec prosimy ucisz sie

bo psujesz widok tego forum, wbijam tuy raz na 2 tyg, i aby twoje posty widze. Rozumiem jak bys byl kims waznym na tym swiecie... wystarczajaco sie psow czarnego osluchalismy i tak znaaamy wasze gadanie, Flow jest do dupy Flow grzeje depo (niby), Flow to nooby ... tylko czego przez taki okres czasu sobie z "nami" poradzic nie mozecie.. co mi teraz zaczniesz gadac ze co chary furorze oddajemy zapewne co? xDDD to spojrzcie na swoja gildie bo widac ze na kazdym ob adde i jonthe kreci filmik z innego chara

) i szweduchy z innego swiata tez sa

wiec jesli moge prosic skromnie, ZAMKNIJ RYJ. I idz ponapierdzielac w sapera multiplayer.
Dziekuje.