Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Barabash
Naprawde mi Ciebie szkoda  A demon armor, demon helmet i 100cc nie moje  pozyczone i oddane ^^
A co do tego ze new owner ma 13 lat, szczerze to Ty wygladasz na jeszcze mniej  i wcale bym sie nie zdziwil jak bys mial te 11-12 lat.
I zmien styl czlowieku bo ten co prezentujesz napewno Ci nie sluzy 
ile dzis grales? 10-15h? Bo to Twoje minimum
Znajdz sobie lepiej panne i zacznij zyc jak czlowiek, a nie grac w to badziewie... I Twoje slowa ze masz dziewczyne sa pewnie zmyslona glupotą, bo powiedz mi, która laska by była z kimś kto gra tyle godzin w tibie i poswieca jej 10-15 minut na dzien?
|
www.pskonejott.com
zobacz ile czasu poswiecam a ty co moze maŁ grasz? fakt pudim tak a noobharem ile? 10h/24?:O
i nie zapominaj ze kazde zalogowanie to na pskonejott 15min ^.- wiec pooedujmuj z 1h Xd
rohanadok ehh pokaz cffaniaczku swoja twarz kk??bo z tego co wiem jedynie tylko ty wstydziŁes sie twarzy na GH i nie ukazaŁes sie wiec nie ma sensu zebys cisnaŁ innych kk?
i ofc postac jest sprzedana a jak ktos robi rl photo harmonia chetnie dam swoja fotke bo widze ze tak cie irytuje

dobra nie bede sie juz wypowiadaŁ na tym forum i nie bede graŁ juz w tibie za duzo czasu i pieniedzy na pacc'e wydaŁem