Zobacz pojedynczy post
stary 08-07-2009, 11:12   #1087
Duch Niespokojny
Moderator

Duch Niespokojny's Avatar

Data dołączenia: 10 09 2005

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Albertus Pokaż post
@Duch Niespojony

Jak miales tego peha i jestes zydem to mowi sie trudno... Ja nie zrobie z tym nic bo nie moge z tym zrobic nic w chwili obecnej. Poprostu stracilbys u mnie szacunek jaki mam do kazdego na start.
No, ale jak mogę się z tego "wyleczyć"? W końcu skoro jestem Żydem, to coś ze mną nie tak. Zdiagnozuj więc, co konkretnie i jak mogę się tego pozbyć?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Albertus Pokaż post
a słonce to symbol Boga Słońca , wiec to cos jak krzyż dla Jezusa...
Tylko po co wymyślać sobie nowych bogów? Jaki to ma sens?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Draggy_Slayer Pokaż post
@down
bo? nie zapytales mnie dlaczego nie chcialbym zeby moja corka byla z wyznawca innej religii lub z kims innym rasowo, wiec za przeproszeniem zamknij pysk bo w tej kwestii mam osobiste doswiadczenia i to kilkukrotne ktore skonczyly sie niemilo
Miałeś doświadczenia z całą rasą lub narodowością? A może tylko z jej pojedynczymi przedstawicielami (czyli ułamkiem promila całej grupy)?
W statystyce jest coś takiego jak próbka reprezentatywna. Jak spytasz pięciu ludzi na ulicy jaki kolor jest ich ulubionym i wszyscy odpowiedzą "czerwony", żaden myślący człowiek nie wyciągnie na tej podstawie wniosku, że 100% (czy nawet po prostu większość) populacji lubi tę barwę...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Grocix Pokaż post
Btw. azjatki są ładniejsze.
No nie wiem, czy wszystkie Azjatki, ale Japonki na pewno
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Draggy_Slayer Pokaż post
wiesz co, przytocze tu cos bardzo drastycznego, ale w sumie nie wiesz co widzial albertus (nie chce nikogo bronic ale zdaje mi sie, ze w oskarzeniach nie patrzycie na to co ktos naprawde mogl przezyc) wyobraz sobie, ze mieszkasz z rodzina na emigracji w czarnej dzielicy, regularnie dostajesz wpierdol za bycie bialym, twojego ojca wylal z pracy arab bo powedzial, ze jest smierdzacym polaczkiem a twoja matke molestuje szef azjata
Czy to nie jest przypadkiem argument przeciwko rasizmowi? Czy może chcesz być taki sam jak ten szef Azjata/Arab i czarni s*******e, od których obrywałeś? Takich ludzi trzeba tępić, ale właśnie za rasizm, a nie za to, że są czarni/żółci/brązowi. Zresztą, ten szef Arab na pewno bardzo się przejmie, jak przez niego spuścisz w******l jakiemuś przypadkowo spotkanemu cygańskiemu dziecku

Ostatnio edytowany przez Duch Niespokojny - 08-07-2009 o 11:33.
Duch Niespokojny jest offline   Odpowiedz z Cytatem