Temat: Hyde Park
Zobacz pojedynczy post
stary 08-07-2009, 14:08   #2863
Serowel
Użytkownik Forum

Serowel's Avatar

Data dołączenia: 02 05 2006
Lokacja: Gliwice

Stan: Aktywny Gracz
Serowel ma numer GG 10080080
Domyślny

Kasseeyy, nie wiem kim jesteś, ale jeśli uważasz że jesteś fajny bo masz "lepsiejsze piksle" to naprawdę mi Cię przykro. Ty myślisz, że ja mam do Ciebie czuć szacunek i wypowiadać się po Twojej myśli na forum, tylko dlatego bo na*******asz w tą grę 5-8 razy dłużej, albo i więcej, masz większy lv i jesteś z Flow?!
Hmm, nie możemy sobie poradzić... a to ciekawe wiesz? Bo z tego co widzę, to Wy sobie też nie możecie poradzić z nami, przypomnij mi kto przed update dostał po piździe na okolnir i yalahar? . I powinno to do Ciebie dotrzeć, że przy obecnym systemie pvp ani jedna, ani druga strona nie wygra w najbliższym czasie.
Praktycznie do

Cytuj:
siema szczurze. zadna banda za toba nie biegala, tylko 3-4 osoby, w tym jakies botchary wiec sie tak nie napinaj bo ci zylka peknie. a reszta musiala stac tam gdzie stala, bo twoi bracia z kanalow wyszli i chcieli popatrzec
Szczurze? I to jest właśnie flow które potrafi zachować klasę i powagę na forum.
Mówisz 3-4 osoby? Może jeszcze dwie na 40 lvlach?
Goniło mnie minimum 5, jak nie 6 osób, raz nawet wzięli mnie w trapawow, tylko chyba zapomnieli fire/poison bomb. Mwalle w sumie może 4 poszły, a paraliżowały mnie nightstalkery!
Nie ważne czy bym miał 130lv, czy 250lv, w takim trapie powinienem paść bez gadania. Tak jak już mówiłem powinniście wejść wtedy wszyscy na ten daszek i mnie wysuwać.

http://forum.tibia.com/forum/?action...6#post24093576

Tak czy owak rób ta co chce ta z tą morganą, ja tu nie widze sensu gry na dłuższą metę... (tak tak, jednego nooba mniej )

oho, właśnie ded xD
Serowel jest offline   Odpowiedz z Cytatem