Kasseeyy, nie wiem kim jesteś, ale jeśli uważasz że jesteś fajny bo masz "lepsiejsze piksle" to naprawdę mi Cię przykro. Ty myślisz, że ja mam do Ciebie czuć szacunek i wypowiadać się po Twojej myśli na forum, tylko dlatego bo na*******asz w tą grę 5-8 razy dłużej, albo i więcej, masz większy lv i jesteś z Flow?!
Hmm, nie możemy sobie poradzić... a to ciekawe wiesz? Bo z tego co widzę, to Wy sobie też nie możecie poradzić z nami, przypomnij mi kto przed update dostał po piździe na okolnir i yalahar?

. I powinno to do Ciebie dotrzeć, że przy obecnym systemie pvp ani jedna, ani druga strona nie wygra w najbliższym czasie.
Praktycznie do
Cytuj:
|
siema szczurze. zadna banda za toba nie biegala, tylko 3-4 osoby, w tym jakies botchary wiec sie tak nie napinaj bo ci zylka peknie. a reszta musiala stac tam gdzie stala, bo twoi bracia z kanalow wyszli i chcieli popatrzec
|
Szczurze? I to jest właśnie flow które potrafi zachować klasę i powagę na forum.
Mówisz 3-4 osoby? Może jeszcze dwie na 40 lvlach?
Goniło mnie minimum 5, jak nie 6 osób, raz nawet wzięli mnie w trapawow, tylko chyba zapomnieli fire/poison bomb. Mwalle w sumie może 4 poszły, a paraliżowały mnie nightstalkery!

Nie ważne czy bym miał 130lv, czy 250lv, w takim trapie powinienem paść bez gadania. Tak jak już mówiłem powinniście wejść wtedy wszyscy na ten daszek i mnie wysuwać.
http://forum.tibia.com/forum/?action...6#post24093576
Tak czy owak rób ta co chce ta z tą morganą, ja tu nie widze sensu gry na dłuższą metę... (tak tak, jednego nooba mniej

)
oho, właśnie ded xD