Zobacz pojedynczy post
stary 08-07-2009, 14:05   #12
Jerkov Thundersword
Użytkownik Forum

Jerkov Thundersword's Avatar

Data dołączenia: 19 11 2004

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Froxy13 Pokaż post
Mam 56lvl palka ze skilami 84/71 czy te skile sa dobre czy slabe jak na ten lvl?
Jak uważacie?
Przeciętne dla pvm a dla pvp słabe.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Monte Pokaż post
Ja mam 50 poziom i 74/57 i jakoś mi to nie przeszkadza ; ) Po prostu wolę wbijać poziom niż stać z kamykami bijąc monka.
Twoje skille są dobre, nie masz co narzekać.
Ja skilluję używając burst arrows podczas huntów. Strat nie ma. Dostaję 1 skill na 1 poziom.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Couranger Pokaż post
No wiesz ja mam na 43 rp 93/80 xD ale i tak masz niezle
Jak padniesz, to stracisz troszeczkę expa i 1 skill distance, czyli jakieś 18h treningu, ja bym płakał.
A jak grasz na pvp, to są czasem tacy, którzy huntują innych, tylko dlatego, że są na wysokim miejscu w highscores w skillach, jak na Galanie, także nie zazdroszczę.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez BaxCrow Pokaż post
Twoje skille są bardzo dobre.
Wbijanie 85 czy 90 distance na 30-40 poziomie, to strata czasu.
Dlaczego? Ponieważ twój poziom many i życia jest zbyt niski, aby wybrać się na mocne potwory, a na skilu 70, zabijesz smoka czy piraty tak samo wydajnie jak na skilu 90. 90 distance na 100 poziomie jak najbardziej wystarcza.
Prawda, tym bardziej, że teraz moc uderzenia składa się na skill + poziom. Nie zgodzę się co do wydajności- przy skillu 90 starczy ci ammo na dużo dłużej, ale co z tego, jak masz mało cap na loot... (chyba, że robisz lootbagi, ale ja tego nie praktykuję, bo na non-pvp rozkradają każdemu).

Ostatnio edytowany przez Jerkov Thundersword - 08-07-2009 o 14:16.
Jerkov Thundersword jest offline   Odpowiedz z Cytatem