Temat: Hyde Park
Zobacz pojedynczy post
stary 08-07-2009, 15:48   #2868
Serowel
Użytkownik Forum

Serowel's Avatar

Data dołączenia: 02 05 2006
Lokacja: Gliwice

Stan: Aktywny Gracz
Serowel ma numer GG 10080080
Domyślny

Od 4 dni zapuszczam bota to możliwe dlatego. A grac mogę właściwie o każdej porze dni, zwłaszcza ze ostatnio sam mieszkam;d
5-8 razy dłużej, nie powiedziałem więcej. Te 2 słowa znacznie się różnią.
Czyli, ja gram w ta śmieszna grę od... hmm, jakoś lutego bieżącego roku, ostatni raz grałem na 7.6 przez około 2 miechy.
Antrevis, ciap ciap, czy to tam olaf to tez 100eki. nvm, nie chodzi mi to. Bo wiadome ze takim gównem (bez urazy ofc) byście mnie nie wzięli na combo tylko na waste. Ja to rozumiem. Chodzi mi o sam fakt ze paść tam powinienem, nie chce mi sie powtarzać po raz 3, no ale... powinniście wejść tam exani hur upem na daszek i mnie wspólnie wysunąć, śmieci pode mnie rzucały tylko 2 osoby, Was było "nieco" wiecej.

Cytuj:
Araeth nie wygrasz z nimi wiec WYJDZ - Krotko i scisle...
Po tym update to Ci powiem ze jakoś nieszczególnie mi zależy naprawdę

Kasseeyy, ja w wojnie jestem dopiero 4 tygodnie, trochę przesadziłeś z tym snake raz na 2 tyg
Jestem nikim mówisz? hmm, poniekąd się z Toba zgodzę, gram na morganie niespełna pol roku, nie wiem co tu dokładnie działo się wcześniej. Aczkolwiek gdybym był takim nikim to bym siedział w sibunie czy innej jakiejś śmiesznej gildii ktora tylko lvle pizga.

Cytuj:
kurwa troche jest trudno grać "5-8"x więcej jak się pada o każdej porze dnia i nocy :/
I w druga stronę to samo, nie udawaj pro elo lifera który snejkuje o każdej porze dnia. Tak można bez końca, wiec skończ;d
Dzisiaj o 6 snejka jebliscie komus xp

Ostatnio edytowany przez Serowel - 08-07-2009 o 15:49.
Serowel jest offline   Odpowiedz z Cytatem