Temat: Historia Kyry
Zobacz pojedynczy post
stary 09-07-2009, 10:43   #124
N0Life
Użytkownik Forum

N0Life's Avatar

Data dołączenia: 08 12 2008

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Kyra
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Imperor Pokaż post
Zobacz teraz co cipsoft zrobil, to jest nie do pomyslenia ardor wygralo wojne 4 dni temu a po update wszyscy moga sobie expic i nic nie mozna nic zrobic przeciwnikom ktorzy expia. Teraz wszyscy tylko czekaja i szukaja kto zrobi skulla zeby pozniej mozna bylo jego zabic. W tej chwili obie strony sa bezsilne co moim zdaniem ostatecznie wplynie na porazke tibi i ludzie przestana w to grac. I kyra od tego update staje sie serwerem non-pvp.
Święta prawda, zgadzam się z Tobą w 100%. Współczuje wam, Cipsoft zniszczył wasz i w pewnym sensie nasz wysiłek, ale powiem szczerze, że trochę się ciesze z tego gdyż odbiłem dzięki temu deady, wbiłem trochę lvl i ofc zebrałem kaskę, której nie miałem po kupnie premmy. Teraz mam tylko nadzieję, że to co zostało zniszczone, zostanie odkręcone, bo nic innego nam nie zostało jak tylko w to wierzyć.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bosy_Wiesniak Pokaż post
Pixel stworzony przez niemcow, gdzie jedynym zadaniem jest lizanie dupy by przetrwac, cos na zasadzie podpisania Volkslisty. Tylko niemcy mogli stworzyc rownie cos manipulujacego ludzki umysl. Tibia to syf, był jest i bedzie, ja potrzebowalem 36 lat zeby do tego dojsc. Moze komus z Was uda sie szybciej to zrozumiec...
N0Life jest offline   Odpowiedz z Cytatem