Zobacz pojedynczy post
stary 09-07-2009, 16:24   #6199
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mazur199 Pokaż post
zdejmij klapki z oczu, dla Ciebie wszystko co nie jest czarne (ew. w białe paski), nie ma pentagramu,glanów i innego "brudowego eq" jest dresiarskie, wixiarskie, pixiarskie, niemodne, złe i dla 12 latków, wyjrzyj czasami z tego swojego swiata na swiat "zwykłych" ludzi to zobaczysz, ze ubranie rózowej koszuli przez faceta czy pokazanie troche brzucha przez dziewczyne nie jest czyms niezwykłym.
Dowiedz się czegokolwiek o mnie a potem zgaduj, co według mnie jest "dresiarskie, wixiarskie, pixiarskie, niemodne, złe i dla 12 latków". Nie przypominam sobie (= mogło tak być... znajdź mi posta, zwrócę honor), żebym MoniqueJulie, czy jak jej tam, nazwał którymś z tych określeń. Powiedziałem tylko, że ma camwhore'owe fotki, jest brzydka i wrzuca zdjęcia na f.t.pl chociaż nikt jej tu nie zna.

Co do modności, daleko mi do bycia modnym i mi z tym bardzo dobrze ; )

"Brudowe eq"... większość moich znajomych takowego nie posiada ; ) Więc jestem także częścią "zwykłego" świata.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mazur199 Pokaż post
co do wstawiania zdjec przez goscia, który ma konto 1 dzień, zyjemy w wolnym kraju ta? moze wstawic swoje zdjecie kiedy chce i gdzie chce, a Ty mozesz mu gówno zrobic, uwazasz ze jestes tu juz kilka lat, poznałes ludzi to jestes lepszy i zajebisty, chciał sie pokazac innym i tyle, oceny i tak mu nikt nie walnie bo to nie ten serwis wiec czil ałt
Oczywiście, że ma do tego prawo, ale moim zdaniem nie taki jest cel tego tematu.