Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ze'To
@Albertus
nie ośmieszaj się, wielkie dla Ciebie jest to co zrobił Adolf Hitler ? I czemu piszesz skrótami? napisz ADOLF HITLER i zastanów się pięć razy czy holocaust i wywołanie wojny która pochłonęła około 55 milionów ofiar śmiertelnych to dla Ciebie wielki wyczyn... poglądy poglądami ale ogarnij się...
|
nie wypowiadałem sie na temat Hitlera , napisałem ze niektórym to jest wielkie (znajdziesz masę takich osób) ja mam co do tego inne zdanie.
A dla mnie ten piosenkarz tez nie zrobił nic wielkiego , wiec czemu mam go żałować?
a poza tym co do Hitlera , zrobił parę wielkich rzeczy , patrząc z neutralnej strony wyobraź se człowieka który od zwykłego żołnierza stal się dyktatorem ogromnego i silnego państwa , czy to nie jest wielkie? Lecz nie za dobrze wykorzystał ta władze bo walczył nie z tym z kim trzeba.
PS. Co do tego radia itp. to sie zgodze , robilem se pare dni na budowie i ciagle w radiu o nim , juz tak mam go dosc... Ciekawe kiedy to sie skonczy... Bo che normalnie muzyki w radiu posluchac , lub wiadomosci nawet.