Temat: Serwer Nerana SS Odsłona 4:)
Zobacz pojedynczy post
stary 10-07-2009, 16:54   #4579
_Zerk_
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 03 2009

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nerana
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MistrzLeo Pokaż post
Zerk z twojej rozmowy z Goratelem wynika ze jestes jakims niedorozwiniętym dzieckiem internetu

Tekst typu :

"btw sold wymiekl w swej prymitywnej gadce i musial dac ignora , echh te dzieciaki"

To ze dostales ignored oznacza to ze to ty tam prules dupe i kurwa spamujesz do ludzi ktorych nawet nie znasz i cos pierdolisz to dostajesz ignore.
To oznacza, że sam się zaczął sapać a dał ignora, bo nie zrozumiał pojęcia "konwersacja". A gadkę na ssie zaczął sam ojciec dyrektor- Goratel po tym jak chciałem strapować jego/waszego n00bchara (Makaveli coś tam)...

A swoimi tekstami o upośledzeniach to byś położył najwyżej kogoś swego pokroju (nie panujący nad emocjami chłopiec, który myśli, że jest bogiem a wszyscy na niego dupę wypinają). I pogrążając się coraz bardziej dojdziesz do stwierdzenia, że trzeba być pedałem żeby dziewczynę poderwać.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MistrzLeo Pokaż post
echh te dzieciaki... <-- rozjebales mnie tym... sam kurwa jak dziecior piszesz do nich
A ty jesteś dorosły człowiek, bo potrafisz napisać "kurwa" itd itp tvp tvn

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Royal_Vreax Pokaż post
Omg... Ten Zerk to jakiś niedorozwinięty emocjonalnie człowiek.Nie wiem czym Ty się jarasz człowieku . . .
Zapewne masz jakiekolwiek kwalifikacje/wiedzę na ten temat, aby to oceniać.

Nie rozwinąć emocjonalnie możesz się wtedy gdy zatracasz kontakt ze światem prując w tibie w tak młodym wieku.

A i jeszcze sorki małolaty, że nie było mnie tyle...
Istnieją także inne- lepsze zajęcia niż komputer/internet/tibia. Uwierzcie na słowo.

PS. Zanim napiszecie kolejne "wybitne" posty, to wiedzcie, że nie obchodzi mnie co ludzie piszą/mówią. Ważne jest co sami myślą

Bystrzejsi zrozumieją, a mam nadzieje, że do nich należycie... A jeśli nie, to czytajcie:

"Nie polemizuj z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swego poziomu a potem pobije doświadczeniem".

<czeka>

Jakiś tam screen...

Ostatnio edytowany przez _Zerk_ - 10-07-2009 o 18:33.
_Zerk_ jest offline   Odpowiedz z Cytatem