Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lord_Mateusz_the_beholder
Aha: jaki jest wymagany lvl do slubu? bo chcialbym sie ozenic z kumplem
|
Umarłem ;p
Rzuciło mi się w oczy że w porównaniu do tematu o ostatnim większym upie jakby tak podniósł się poziom wypowiedzi, mniej ryków i bełkotu, więcej konkretnej krytyki. I bardzo dobrze.
Drangir zacnie prawi, może się wydawać że cipsoft się "nie zna" bo psują tą grę, ale oni doskonale wiedzą co robią, robią tą grę pod opinie ludzi, którzy za nią płacą i potencjalnych nowych płatników i nie obchodzi ich czy tibia będzie trudna, mainstreamowa, kolorowa czy w ciapki. Bedzie taka, jaka powinna być by przynosić jak największe zyski.
Nowy kanał utrudnia trochę szybką orientację, imo jest zbędny a już na pewno powinna być opcja wywalenia go, śluby - wiadomo, nikt się tym nie będzie jarał prócz dzieci, no ale można to uznać za przyjemny/irytujący dodatek który i tak na grę nie ma wpływu. Zmiany w pvp są dobre, zauważyłem że PK teraz dwa razy się zastanowi, zanim za tobą poleci i o to chodzi. Sparta i chaos mogą sobie być na enforced, zwykłe pvp powinno stawiać jakieś ograniczenia. Ale wojny faktycznie będą teraz problematyczne, to jednak minus...
Reszta pomniejszych zmian na plus, wiadomo, im więcej tym lepiej. Warto zauważyć że ten up przyniósł coś i faccom, w postaci odnowionych miast. Może to niewiele, ale lepsze niż nic.