Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Piotrek172
Siema!
Mam taki problem. Mam 24 druida bez pacaa i nigdy nie będę go mieć. Uh już robię. Myślałem żeby zrobić sorca to dla mnie żadek kłopot i będzie więcej kasy 7k bp sd gram na refugi. Czy opłaca mi się robić sorca i czy sorc dla facca jest lepszy od druida na facca. Proszę o jasne wypowiedzi wraz z uzasadnieniem zdania.
edit: Czy mógłby mi ktoś wysłać kalukartor albo powiedzieć po ile się wali z sd 45 sorcem??
|
7k za bp sd jak w sklepie bodajże za 6,5k można kupić?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez hujbasik123456
7k bp sd? FAIL
Grasz na noob-pvp wiec i tak zadna roznica czy druid czy sorc, od 40 lvla i tak juz tylko z runek expisz.
Pozatym nie kupujesz pacca, nie graj w tibie. Cipsoft nie potrzebuje pasozytow, ktorzy placza ze jest za malo serwow non-pvp. Przez to zjebali frag system na pvp.
|
Zgadzam się.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Decade
w ludzi to tak z 170-250 mniej wiecej.
|
On gra na noob-pvp więc ludzi sobie z sd nie pobije.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thal
. Sorkiem i druidem nie poexpisz sobie na demcach sam i na tych innych, masz bardzo maly wybor expienia.
|
Nie pier*** głupot bo za przeproszeniem gówno wiesz o demcach i "tych innych" skoro masz 30 lvl.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Brak
osobiscie mam sorca i uwazam iz druid ejst o wiele lepsza profesja chocby dlatego ze latwiej wbija mlvl i chetnie brany jest na hunty a nie to sorc (ja na 3/4 huntow chodze w roli blokera bo na chuj komu sorc?)
wave wcale nie jest gowniany a lod jest 10x lepszym zywiolem niz ogien
|
Masz sorca i robisz za blokera? Wow fajny jesteś! Druid i sorc wbijają mlvl tak samo a wave JEST gówniany