Zobacz pojedynczy post
stary 12-07-2009, 22:33   #3
Albertus
Użytkownik Forum

Albertus's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze

Stan: Na Emeryturze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
Domyślny

Powiem Ci jedno , moja babka i tym podobne (matka itp.) wszyscy są wierzący , i to biblia itp. wpaja strach w takie rzeczy. Jak zmienisz rodzaj myślenia to powinno przejść ja kiedys balem sie wielu rzeczy jak szedlem sam ciemna ulica.
ale teraz mysle tak.

Ide teraz tedy sam , nikt mi nic nie moze zrobic bo jestem Polakiem i jestem u Siebie i nawet jak zgine to zgine w walce , i pojde do wielkiego Palacu gdzie bede zasiadal przy ogromnym stole , bede jadl i pil razem z wojami i Bogami.

Katolicyzm wpaja w Ciebie strach , lataja duchy a jedyne co mozesz im zrobic to sie pomodlic , to ja wole w takim swiecie zlapac za siekiere i probowac z nimi walczyc ew. Zginac jak wojownik.

wszystkie leki odpowiadaja naszemu podejsciu do sprawy , zmien myslenie to lek z czasem przejdzie

PS. moja babka czesto ma jakies takie omamy , ze cos przelecialo czy cos. Wiec czemu ja takich nie mam? bo Te diably itp. wiedza ze mnie nie zlamia , i nie bede sie tym przejmowal.

PS.2 zreszta ja do ciemnych pomieszczen jestem przyzwyczajony bio jak robilem badania to mi wykazalo ze oko ma slaba reakcje na swiatlo , czyli ze jak wchodze z jasnego do ciemnego to odrazu widze prawie normalnie a nie dopiero po jakims czasie

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rzyttofrajer Pokaż post
potem takie mniej inteligentne beholdery to podchwyca i za wszelka cene chca pokazac ze oni sa jak ich "bogowie"

Ostatnio edytowany przez Albertus - 12-07-2009 o 22:36.
Albertus jest offline