Zobacz pojedynczy post
stary 13-07-2009, 01:11   #6
Jerkov Thundersword
Użytkownik Forum

Jerkov Thundersword's Avatar

Data dołączenia: 19 11 2004

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gustek Pokaż post
A co jeśli chodzi o miejsca dla pacc?

Nie mam pojęcia, nigdy nie miałem PACC, więc o PACC expowiskach się nie wypowiadam. Jeszcze 6 poziomów dobiję do 100 i kupię PACC, to wtedy się dowiem.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cani Pokaż post
Najlepiej expic w godzinach w ktorych gra malo ppl

Właśnie, co do godzin, w których jest mało ludzi... Mamy ten problem, że w Polsce (i większości krajów Europy, oprócz GB ) są wakacje, więc od 8:00 do 1:00 w nocy pełno Polaków (i innych Europejczyków), natomiast w Brazylii (duże skupisko graczy) mamy rok szkolny, odliczamy 8h do tyłu i o godzinie 00:00 w Brazylii mamy 16:00, tak więc czas powrotu ze szkoły. Wakacje to niewdzięczny okres, nie ma godzin, w których jest mało ludzi.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez BialyOleander Pokaż post
Ok jak będę miał czas to jesteś pod moją exivą. Nie expij
Co by się nie okazało, że jego koledzy rządzą serwerem... Wtedy byłbyś pod ich "exivą" do końca twojego pobytu na owym serwerze.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gustek Pokaż post
Jeśli chodzi o BoHy to średnio mi się podoba ten pomysł bo jednak zawsze jest możliwość, że wpadnie więcej niż jeden h lvl i złożę się na combo .
Rzeczywiście, zapomniałem, że przy RS spada całość eq, ale jakbyś grał na świecie non-pvp od pięciu lat z długimi przerwami, to też byś o tym zapomniał.

Aha, jeszcze jedna ważna rzecz. Unikaj częstych spacerów z miasta na exp i z expa do miasta, proś kolegów, żeby przynosili supple i ammo na miejsce expa, wtedy nie ma dużego ryzyka, że ktoś cię "wyczai". Jeżeli masz 2 postać, to najlepiej trzymaj na niej zapas ammo i suppli, idź tą postacią w wybrane miejsce huntu i wyloguj się, a jak bedzie trzeba się "doładować" to relog, bp na ziemie i znów relog, na MoLS to działa, bo ja hunciłem tam w takim miejscu, że innego gracza spotykałem raz na 2 dni.
Jeżeli nie chcesz ryzykować, idź na hunt z blokerem, albo w większym teamie, wtedy jesteś bezpieczny, oczywiście, jak ktoś będzie chciał cię zabić to nic go nie powstrzyma, ale w grupie raźniej.

Ostatnio edytowany przez Jerkov Thundersword - 13-07-2009 o 01:28.
Jerkov Thundersword jest offline   Odpowiedz z Cytatem