Zobacz pojedynczy post
stary 13-07-2009, 09:25   #32
Akkorin
Zbanowany

Data dołączenia: 13 11 2008
Lokacja: .nieokolice Szczecina Ilość postów: -8 . . . . . . . Posty: 7354,3854757346e+54 Wiadomości: 0
Wpisy bloga: 10

Stan: Niegrający
Imię: Eragog
Świat: Silvera/Antica
Domyślny

Nawróć się na metal, to będziesz z szatanem i jego duchami za pan brat, a Boga wal- podobno dał nam wolną wolę, więc nie będzie próbował cię nawrócić na swe ścieżki.
a tak troszkę poważniej:
Kiedyś też bałem się ciemności, ponieważ święcie <iście szatańsko> wierzyłem, że nawiedza mnie poltergeist (czasami w nocy słyszałem dziwne dźwięki, coś ciągnęło moją kołdrę, nie powiem nic o żadnej "zjawie" bo bałem się otworzyć oczy ^^). Później te "nawiedzenia" ustały i po pewnym czasie stwierdziłem, że to były sny, wyobraźnia. A nawet jakiś czas temu obejrzałem w TV (prawdopodobnie Discovery Channel) ciekawy program, który opowiadał o tym, że gdy zostanie się nagle zbudzonym (np. przez jakieś nocne zwierzątko hałasujące za oknem) w jakiejś-tam fazie snu to można mieć swego rodzaju sny na jawie, podczas których z otwartymi oczami, wiedząc że jesteśmy w swoim łóżku możemy widzieć niewyobrażalne [a może i wyobrażalne- bo stworzone przez naszą wyobraźnię] rzeczy.
A nawet jeżeli jakaś tam maleńka, ukryta cząstka mnie nadal wierzy, że to co mi się przydarzało było prawdą
Ukryty tekst:
na wikipedii możemy przeczytać:
Cytuj:
Zdaniem osób przekonanych o rzeczywistości tego zjawiska, poltergeist występuje jedynie w obecności jednej osoby, która jest świadkiem wyżej wymienionych incydentów. Osoba taka zazwyczaj jest dzieckiem, najczęściej dziewczynka w okresie dojrzewania (wiek ok. 10-17 lat), która w wyniku swego nastawienia emocjonalnego nieświadomie wpływa na otaczające ją środowisko. Zjawisko to podobno może trwać nawet kilka miesięcy. Takie osoby maja zdolności psychokinetyczne.
a to dość wiernie (nie licząc tego że nie jestem dzieczynką) odzwierciedla to co mi się działo

to było-minęło, teraz nie mam lęku przed robieniem nocek przy kompie xd.
A skoro i Tobie nic się nie dzieje, prócz tego że boisz się jakichś rzeczy, które kilka lat temu prawdopodobnie miały miejsce, to zostaw je te w tej przeszłości i ciesz się teraźniejszością, a jak zobaczysz jakąś marę "kątem oka", to kurwa obróć się w jej stronę i zrozum że stworzyła ją twoja wyobraźnia.
Cytuj:
wszystko co ma mase ma energie a energia nigdy nie moze przestac istniec *znajome ? EE - albercik *
wiec cos napewno jest po smierci - inna forma energi
Po śmierci tą energię wykorzystują małe żyjątka rozkładające twoje ciało.

Ostatnio edytowany przez Akkorin - 13-07-2009 o 21:30.
Akkorin jest offline