Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Krakoww
ja to sie tak w sumie zastanawiam... grac jeszcze w ta gre?bo jakos po tym extra pvp mi sie odechcialo nie tylko mi 50% graczy pewnie tez.. zal cipsoftu nooby po 40 50 lvl które nie potrafia sie przebic w pvp pozalily sie pewnie ze bija nas  ( jestesmy biedni jak.... to cipsoft wprowadzil takie g....
1 zecz cipsoft powinien myslec i nie karac wszyskich graczy zato ze nooby nie radza sobie w pvp systemi tylko wprowadzic im system no na 30 dni lub do jakiegos lvl np.50
2 nooby ktore nie potrafia sie przebic i grac na pvp co wy sie zalicie?! wy... na no-pvp swiaty tibia to nie tylko pvp macie jeszcze no-pvp swiaty ten update byl najgorszy w calej mojej karierze tibijskiej a gram od 7.5
 Pozdrawiam
|
Swoim postem udowodniłeś tylko, że i dzieci potrafią grać w Tibię.
Wg. mnie, najlepsze czasy to jeszcze kiedy nie było różdżek. Wtedy być dobrym w pvp było ciężko, ale ludzie Cię szanowali. Teraz naciskać hotkey'e na zmianę potrafiłaby moja 10-cio letnia siostra..
Gdy czytam komentarze pod tym artykułem to śmiać mi się chce. Wydaje mi się, że nie rozumiecie co to jest Tibia. To tylko gra. Strata skilli jest Twoją winą, a nie CipSoft'u, bo on "wymyślił" kary śmierci.
Zastanówcie się czy opłaca Wam się marnować czas zanim zaczniecie grać.
~Joint