Zobacz pojedynczy post
stary 13-07-2009, 17:10   #1198
Jerkov Thundersword
Użytkownik Forum

Jerkov Thundersword's Avatar

Data dołączenia: 19 11 2004

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gordorczyk Pokaż post
W tym temacie wypowiadajcie się czy jesteście tolerancyni w stosunku do homoseksualistów.
Więc ja zacznę. Nie jestem tolerancyjny dla tych ludzi. Uważam że parę może tworzyć tylko mężczyzna i kobieta.
Czekam na wasze posty.
Dla mnie są oni obojętni, to ich życie i ich sprawa z kim się zwiążą. Jedyne czemu jestem przeciwny to adopcji dzieci przez pary homoseksualne, bo jednak w naturze wszystkie ssaki mają rodziców obojga płci, więc, nie jestem ekspertem, ale na pewno wpłynie to na rozwój dziecka, a tym bardziej w naszym pięknym kraju, gdzie skinheadzi zabiliby go za to, że jest adoptowanym dzieckiem homoseksualnej pary. Ale na prawdę, co wam ci ludzie przeszkadzają? Mają swoje środowisko, nie narzucają się. To nie pedofile, nie są groźni. Może są "zboczeni" czy coś, ale to jest nieszkodliwe dla ogółu. Swoją egzystencją nie zagrażają nikomu. W 60 państwach świata są równoprawnymi obywatelami i jakoś ludzie żyją tam "normalnie".

@Miszczu

Jestem ateistą i Biblia mnie nie rusza, bo chrześcijaństwo jest najbardziej zakłamaną religią świata. Nic dziwnego, że podzieliło się na 11 odłamów. Nawet symbol chrześcijaństwa jest wykonany niewłaściwie (zobaczcie dokument "Tajemnice Krzyża") Bez urazy, ale wg mnie to religia i fanatyzm religijny niszczą świat.

Ostatnio edytowany przez Jerkov Thundersword - 13-07-2009 o 17:15.
Jerkov Thundersword jest offline   Odpowiedz z Cytatem