Zobacz pojedynczy post
stary 14-07-2009, 02:59   #45
Gandalf Blakc
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 09 2003

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Monarch
Świat: Lunara
Poziom: 55
Skille: 82/67
Poziom mag.: 16
Domyślny

Ponarzekam

Artykuł ma chyba target dzieci oraz napaleńców co się rozgrzewają na samo słowo Tibia ehh Jaa juz mi wolgotno.

Tibia bez strat przy śmierci to co to była by za nudna gra ... Bez adreanaliny że się nie wróci cało z jakieś śmiesznej wyprawy ? A dopiero jak by się boty ucieszyły a także prosty sposób na super darmowe TP do miasta nic prostrzego wystarczy DEAD

Pewnie mnie powiesicie i wysmarujecie wszystkimi fekaliami jakie macie ale nowe PVP w końcu jest takie jakie powinno być jeszcze lepiej to jest jedna z najlepszych zmian w Tibii po fali failow.
Mówicie było fajnie popekować, pewnie was 10 on jeden ... a że łatwiejsze to od trolla a itemki dropa lepsze niż demon w dodatku można kogoś po wnerwiać usypiając go więc zabawa pełną gębą. A może tak 1 vs. 1 i przeciwnik na równi ? Teraz mogą n00bki coś oddać, się schować bądź nawet uziemić delikwenta bez obawy.

Teraz się skoczy to że przylatuje 140 lvl wali a dobija n00bchar i mówi że ma super pvp.

A ci co mówią że wojny zostały spieeee ... rozwalone to niech wyproszą Cipy o "War Party Mode" i będzie git np 2-OO drużyn z limitowaną bądź nie ilością killów po których RS i radość z ubicia przeciwnika posiadającego go

Ehh ja mam pytanie czemu te forum ma aż taki niski poziom kultury ? Tez target w dzieci i byle by odwiedziny były ?
Gandalf Blakc jest offline