Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ponczus
Co tak naprawdę śmieszy to próby "unaukowienia" swoich poglądów. Jakby krytycy nie mogli przyznać, że zwyczajnie homoseksualizm był dla nich obrzydliwy.
|
Podobno
Nic, co ludzkie, nie jest mi obce. Dla nich jednak jest :s
Cytuj:
Chociaż nie, nie homoseksualizm a pedalstwo. Bo mogę się założyć, że dla 90% krytyków widok dwóch całujących się facetów jest obrzydliwością, ale widok dwoch całujących się kobiet to już zaproszenie do zabawy.
|
Tak jak już wcześniej pisałem, sam też pedalstwa nie pochwalam. Ale pedalstwo, a homoseksualizm, to dwie trochę różniące się rzeczy. Tylko, że niektórzy tego nie widzą. Zresztą - nie wiem czemu, ale facet lubi lesbijki (do seksu oczywiście. Tylko zaraz... to one w końcu są homo czy bi?). Kobieta lubi geja (jako przyjaciela ofc).
Cytuj:
Osobiście wychodzę z założenia, że nikomu do łóżka patrzyć nie będę, bo po co? Z kim śpisz, twoja sprawa, jak długo nie krzywdzisz nikogo.
|
I to jest kluczowa różnica między homoseksualizmem, a pedofilią.
Cytuj:
A jeśli chodzi o adopcję, to problemem nie są osoby które adoptują a środowisko w którym się znajdzie dziecko po adopcji. Tak samo było ze szkołami koedukacyjnymi czy też włączaniem do klas w szkołach dzieci upośledzonych, niepełnosprawnych. Wielkie larum podniesiono bo co to się z dziećmi stanie. Jakoś nic się nie stało.
|
True. To nie rodzice homo krzywdzą dziecko, tylko społeczeństwo. Jeśli dziecko może wyrosnąć na normalne, mając np. tylko ojca, to czemu ma wyrosnąć na nienormalne, mają ich dwóch, albo ojca i wujka? Ale co do adopcji, nie będę się wypowiadał, jakoś nie bardzo mi zależy na tym.
I czekam, aż Exodus i inni porównujący homoseksualizm do pedofilli, odpowiedzą na moje pytanie w poprzednim poście.