Zobacz pojedynczy post
stary 14-07-2009, 13:34   #1236
CytrynowySorbet
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ponczus Pokaż post
Co tak naprawdę śmieszy to próby "unaukowienia" swoich poglądów. Jakby krytycy nie mogli przyznać, że zwyczajnie homoseksualizm był dla nich obrzydliwy.
Podobno Nic, co ludzkie, nie jest mi obce. Dla nich jednak jest :s

Cytuj:
Chociaż nie, nie homoseksualizm a pedalstwo. Bo mogę się założyć, że dla 90% krytyków widok dwóch całujących się facetów jest obrzydliwością, ale widok dwoch całujących się kobiet to już zaproszenie do zabawy.
Tak jak już wcześniej pisałem, sam też pedalstwa nie pochwalam. Ale pedalstwo, a homoseksualizm, to dwie trochę różniące się rzeczy. Tylko, że niektórzy tego nie widzą. Zresztą - nie wiem czemu, ale facet lubi lesbijki (do seksu oczywiście. Tylko zaraz... to one w końcu są homo czy bi?). Kobieta lubi geja (jako przyjaciela ofc).

Cytuj:
Osobiście wychodzę z założenia, że nikomu do łóżka patrzyć nie będę, bo po co? Z kim śpisz, twoja sprawa, jak długo nie krzywdzisz nikogo.
I to jest kluczowa różnica między homoseksualizmem, a pedofilią.

Cytuj:
A jeśli chodzi o adopcję, to problemem nie są osoby które adoptują a środowisko w którym się znajdzie dziecko po adopcji. Tak samo było ze szkołami koedukacyjnymi czy też włączaniem do klas w szkołach dzieci upośledzonych, niepełnosprawnych. Wielkie larum podniesiono bo co to się z dziećmi stanie. Jakoś nic się nie stało.
True. To nie rodzice homo krzywdzą dziecko, tylko społeczeństwo. Jeśli dziecko może wyrosnąć na normalne, mając np. tylko ojca, to czemu ma wyrosnąć na nienormalne, mają ich dwóch, albo ojca i wujka? Ale co do adopcji, nie będę się wypowiadał, jakoś nie bardzo mi zależy na tym.

I czekam, aż Exodus i inni porównujący homoseksualizm do pedofilli, odpowiedzą na moje pytanie w poprzednim poście.

Ostatnio edytowany przez CytrynowySorbet - 14-07-2009 o 13:36.
CytrynowySorbet jest offline   Odpowiedz z Cytatem