Zobacz pojedynczy post
stary 14-07-2009, 13:56   #1239
Exodus
Użytkownik Forum

Exodus's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet Pokaż post
I czekam, aż Exodus i inni porównujący homoseksualizm do pedofilli, odpowiedzą na moje pytanie w poprzednim poście.
To bylo dosc wolne porownanie, ale na pewno obydwa zjawiska są ZBOCZENIEM. I mozna powiedziec, ze jesli dziecko "chce" to obydwa zjawiska sa niemal takie same, ba pedofilia czasem jest blizsza hetero. Troche ciezko mi mowic o tym, gdyz powoduje grymas na twarzy xd. Raczej mowie tu o takiej pedofilii gdy dziecko ma juz wyksztalcone organy plciowe i jest w pelni swiadome. Co do pedofilii dajmy na tym z 2, 5 latkiem to powinna byc karana dozywociem. Wszystko zalezy tez od kultur, w islamie/hinduizmie? malzenstwa z 10latkami sa codziennoscia, niedawno czytalem o rekordziscie, ktory sie ozenil z 7 latka - nie potrafie sobie tego jakos wyobrazic. Troche sie rozpisalem o pierdolach, ale generalnie po prostu obydwa sa zboczeniem na tle seksualnym i za takie powinny byc traktowane, a teraz homoseksualista jest traktowany jak swieta krowa, nie mozna zlego slowa w jego kierunku powiedziec, bo zaraz ci wytknie ze jestes CHORYM homofobem.

Cos tam pisales o tym ze para homo nie wychowa na pewno homo, tak jak hetero nie wychowuje samych hetero. To chyba oczywiste, ze nie bedzie z 100% zgodnosci, ale jestem niemal pewien, ze jak teraz 5%(ktos wspominal tutaj o podziale, ja szczerze watpie, ze homo jest tak wiele, mozemy te 5% uznac za x.) osob wychowanych przez hetero zostaje homoseksualistami to gdy dzieci wychowywac beda homoseksualisci wskaznik bedzie wynosil 10 - 15% albo nawet wyzej.

Ostatnio edytowany przez Exodus - 14-07-2009 o 13:57.
Exodus jest offline   Odpowiedz z Cytatem