Zobacz pojedynczy post
stary 14-07-2009, 15:48   #1253
MikeRoyal
Użytkownik Forum

MikeRoyal's Avatar

Data dołączenia: 22 05 2008

Świat: Nerana
Dumny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet Pokaż post
Podstawy do nazywania homo zjebami? To po pierwsze.
Po drugie, jako, że jesteś od niedawna w tym temacie, to ci przypomnę, co pisaliśmy wcześniej: Zgadzamy się, że te parady, które teraz są urządzane, to porażka. Żadnego przesłania, tylko obnażanie się. Problem jest w podejściu do tego, a nie celu tych parad. Co do małżeństw - hmm... Sam jestem gejem, ale jakoś nie marzę o ślubie, nie wiem... Może mi się to zmieni, ale póki co nie rozumiem tego. Chcą, żeby było, tak to nazwę.

HIV nie roznoszą tylko homo. Mówi się, że homo większą szansę na hiv mają (nie wiem czemu, jakby ktoś mógł to niech wytłumaczy, bo naprawdę ciekaw jestem). Ale hetero Hiv też roznoszą. Jebią stolcem - pozostawię bez komentarza, wynoś się stąd, bo nie dorosłeś jeszcze do poważniej dyskusji. To już nawet Albertus ma wyższy poziom od ciebie (O Boże...).

Exodus - nadal nie odpowiedziałeś na pytania :>

@down: Sam nie wiem >.> Zobaczymy co ten mądrala odpisze, i wtedy ocenię.
Chcesz wiedzieć, wirus HiV jak wiadomo jest bardzo mały mniejszy niż mikroprzerwy w prezerwatywie, więc spokojnie może przeniknąć, do ciała innego osobnika przy kontakcie bezpośrednim jakim jest stosunek. Geje mają większą szanse na zarażenie się gdyż jadą się w dupe, w której nabłonek jest o wiele cieńszy niż w ścianie pochwy kobiety. Dlatego geje częściej zarażają się HiV niż przeciętny heteroseksualny człowiek. A teraz pointa. Najlepsze jest to że geje często używają środka plemnikobójczego (wtf ???) który nie wiem po co jest im potrzebny, a ten środek zwiększa przepuszczalność prezerwatywy i nabłonka. Tam Dam.