Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Duch Niespokojny
No, ale jak mogę się z tego "wyleczyć"? W końcu skoro jestem Żydem, to coś ze mną nie tak. Zdiagnozuj więc, co konkretnie i jak mogę się tego pozbyć?
|
o to pytanie chodzilo?
możesz zrobić 2 rzeczy , wyjechać z Polski do swego kraju albo zakupić sznurek , jeżeli chcesz coś z tym zrobić.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lasooch
Jeśli masz 18 lat i klepniesz 15-tkę, moim zdaniem jest to akceptowalne i w sumie normalne (chociaż ja tam nie biegam po ulicy i nie klepię po d*pie co drugiej 15-tki). Ale w chwili, gdy 50-latek zacznie się podwalać do 13-tki, coś będzie nie tak.
|
zgadzam sie.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wielkimanitu
Zgadzam się. Co prawda karanie pedofilów dożywociem jest absurdem (przecież to nie morderstwo, ludzie...), ale i tak obniżyłbym wiek prawnego dopuszczenia do stosunków seksualnych do jakichś 13 lat. Mówię tu o faktycznej pedofilii (czyli seksie z np. pięciolatkiem), a nie o bezsensownej, prawnej definicji pedofilii, którą jest klepnięcie po dupie czternastolatki.
|
szczerze to pedofilia jest gorsza od morderstwa... Tak taki ktos umiera i tyle , a tak meczy sie z tym do konca zycia. Pedofilia to powinno byc dorzywocie z torturami (powiedzmy 2/3 razy w tygodniu po 30/40 minut tortur) , to by im dalo do myslenia ;D i zalezy co nazywac pedofilia , bo tak jak lasooch napisal 18 latek z 15 latka to normalne , wiec mozna by zrobic paragraf ze 15-18 latki moga maksymalnie z 5 lat starszym partnerem/partnerka.