Cytuj:
Oryginalnie napisane przez AnonimowyPowrot
|
No, wystarczy

@K.Jay
Ale odgapiłeś :O
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura
No i następny, który popełnia głupie błędy:
W jaki sposób będzie ci punktował Carrick, Neville i Jenas?
Wybieranie dwóch napastników z tej samej drużyny to głupota, bo któryś z nich na pewno wtopi.
|
Carrick moim zdaniem ma 100% miejsce w składzie, Neville też, więc chociażby za same występy. Ten pierwszy może mieć dużo asyst, a niektórzy pomocnicy dostają premie za czyste konto (u mnie w tamtym roku Alonso i Mascherano takie dostawali, ale Young już nie, więc to raczej zależy od bardziej konkretnej pozycji). Co do Jenasa to nie wiadomo ile będzie grał, nie wiem za bardzo jak tam się ma linia pomcy, ale chyba powinien grać przy Palaciosie.
Jeśli chodzi o napastników, to mój pomysł jeszcze z tamtego sezonu ^^ 100% pewności, że wystąpią (Heskey na rezerwie), do tego baardzo duże szanse, że któryś z nich strzeli bramkę.
Jeśli chodzi o twój skład, to mam zastrzeżenia (poprawnie napisałem?) do dwóch zawodników - Elano i Eduardo. Ten pierwszy może wylecieć z powodu zbyt dużej konkurencji, a drugi w ogóle się nie dorwać (chyba, że transfer Adebayora dojdzie do skutku, a Arshavin będzie jednak grał na skrzydle).